Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Aizsargs Rolands Gritāns pievienojies VHL klubam "Yuzhnij Ural"

Aizsargs Rolands Gritāns pievienojies VHL klubam "Yuzhnij Ural"
Rolands Gritāns pa labi

Krievijas Augstākās hokejas līgas (VHL) klubam "Yuzhnij Ural" pievienojies 22 gadus vecais aizsargs Rolands Gritāns, kurš šodien jaunās komandas rindās aizvadīs jau otro spēli.

Latvijas hokeja aizsargs Rolands Gritāns karjeru turpinās VHL klubā Orskas "Yuzhnij Ural". 22 gadus vecais hokejists debitēja Orskas vienības zaudējumā Toljati "Lada" hokejistiem (1:2) pirms divām dienām, bet šodien Gritāns un "Yuzhnij Ural" spēkosies ar Volžskas "Ariada".

"Yuzhnij Ural" galvenais treneris Anatolijs Čistjakovs pēc zaudējuma atzinis, ka Gritāns atstāj laba un stabila aizsarga iespaidu, un gaidāms, ka Latvijas hokejists vēl progresēs un palīdzēs komandai vairāk.

Iepriekšējās sezonās Gritāns cīnījās Ālborgas komandas rindās Zviedrijas hokeja pirmajā divīzijā (pēc spēka – trešā līga), bet pirms tam ir pārstāvējis arī Latvijas U18 un U20 valstsvienības.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
ХК "Южный Урал (Орск) - Официальный сайт


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-17 14:15, pirms 11 gadiem
Lai veicas!
, 2013-10-17 17:09, pirms 11 gadiem
iisteniiibaa raksts bez dziljas jeegas..........
, 2013-10-17 17:55, pirms 11 gadiem
Hu,tos krieveļus sapratīsi!Augustā kad pārbaudi šajā komē bija izturējis Brahmanis,bet šamējie nevarēja laicīgi nokārtot darba vīzu šis pats Čistjakovs paziņoja,ka legus komandā neņems lai dotu iespēju pašu jaunajiem hokejistiem!
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".