Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Merzļikins paliks "Lugano" arī nākamsezon

Merzļikins paliks "Lugano" arī nākamsezon
Elvis Merzļikins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš šonedēļ kļuva par Šveices vicečempionu, arī nākamajā sezonā pārstāvēs "Lugano" komandas krāsas.

22 gadus vecais Merzļikins nolēmis palikt "Lugano" komandas sastāvā arī nākamajā sezonā, raksta "Corriere del Ticino" žurnālists Fernando Laveco. Merzļikinam ir spēkā līgums ar "Lugano klubu vēl uz vienu sezonu un hokejists apņēmies līgumsaistības pildīt līdz galam.

Šajā sezonā Merzļikins 46 regulārā turnīra spēlēs atvairīja 92,2% metienu un vidēji ielaida 2,44 ripas, bet izslēgšanas turnīrā, 15 mačos atvairīja 93,7% metienu un vidēji ielaida 2,32 ripas. "Lugano" aizspēlējās līdz Šveices čempionāta finālam, kur gan sērijā ar 1-4 piekāpās "Bern".

Merzļikins, kuram ir Šveices hokeja pilsonība (čempionātā netiek uzskatīts par leģionāru), 2014. gada vasarā tika draftēts Nacionālajā Hokeja līgā (NHL). To paveica Kolumbusas "Blue Jackets", kas vārtsargu izvēlējās ar kopējo 76. numuru trešajā kārtā.

Februārī intervijā Sportacentrs.com Elvis atzina, ka "Blue Jackets" aktīvi seko vārtsarga gaitām: "Man jāspēlē pēc iespējas vairāk. Tad redzēsim, kur situācija nākamajā sezonā būs labāka - Šveicē vai Amerikas Hokeja līgā. Šobrīd viņi ir ļoti priecīgi, jo spēlēju daudz. It īpaši vārtsargu treneris, kurš redz, ka pildu viņa mācīto un ka man sanāk."

"Lugano" sastāvā pieaugušo komandas rindās Merzļikins debitēja 2013. gadā, bet par izteiktu pamatvārtsargu kļuva šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
swisshockeynews.ch - All Eyes on the Swiss Ice...


, 2016-04-17 11:06, pirms 8 gadiem
Jaatziimee, ka Elvim bija labaakais atvairiito metienu % starp visiem izlsegsanas speelju vaartsargiem

P.S. Ticu, ka shoreiz izlasee vins paraadiis daudz paarliecinosaaku sniegumu
, 2016-04-17 11:13, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jaatziimee, ka Elvim bija labaakais atvairiito metienu % starp visiem izlsegsanas speelju vaartsargiem

P.S. Ticu, ka shoreiz izlasee vins paraadiis daudz paarliecinosaaku sniegumu
Un sezonā trešais labākais!
, 2016-04-17 11:16, pirms 8 gadiem
Kaut kāds žurnālists no kaut kādas avīzes uzraksta, un sportacentrs uzreiz to uztver kā baltu patiesību. Varbūt pašam pajautājiet, kad atlidos uz izlasi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-17 11:37, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Marks Lazerevs parakstīja līgumu ar NLB klubu uz vienu sezonu. Sāks pro- karjeru.
Vins tachu jau aizvadiitaas sezonas beigas pavadiija NLB.
, 2016-04-17 12:49, pirms 8 gadiem
Viens gads, un domaju pec tam NHL... Blue Jackets nav klubs,
kur vins nevaretu izkarot sev vietu.
, 2016-04-17 13:12, pirms 8 gadiem
dobrecov Tu vsp hokejam seko? BJ nav taa vaajaakaa vaartusargu liinija tur ir Bobrovskis un 2-3 tādi merzljikini + Veel korpisalo
, 2016-04-17 13:14, pirms 8 gadiem
Pareizs lēmums, ja nokapās tādu pat sezonu, tad otrais vārtsargs Columbusā būss stabili!!
, 2016-04-17 13:22, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Viens gads, un domaju pec tam NHL... Blue Jackets nav klubs,
kur vins nevaretu izkarot sev vietu.
ja viņš paliek vēl vienu gadu Lugano un neparaksta tagad līgumu ar Kolumbusu, tad nākošgad viņš var izvēlēties jebkuru piedāvājumu no NHL, ja būs...
p.s. tās runas par vietas izkarošanu jebkura NHL kluba kontekstā, nevis tikai Blue Jackets gan ir vēlamais nevis realitāte, sākumā jebkurā klubā būs vispirms AHL jāizsit pirmais numurs, lai pretendētu uz NHL kluba vārtiem...
, 2016-04-17 13:46, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: ja viņš paliek vēl vienu gadu Lugano un neparaksta tagad līgumu ar Kolumbusu, tad nākošgad viņš var izvēlēties jebkuru piedāvājumu no NHL, ja būs...
p.s. tās runas par vietas izkarošanu jebkura NHL kluba kontekstā, nevis tikai Blue Jackets gan ir vēlamais nevis realitāte, sākumā jebkurā klubā būs vispirms AHL jāizsit pirmais numurs, lai pretendētu uz NHL kluba vārtiem...
Redzes, ir bijusi gadijumi, kad vartsargi itin atri izkaro sev speles laiku, ipasi neaizsezoties AHL. Vajag drusku veiksmi, un ari klubu, kur nav kvantums ekselentu vartsargu. Kolumbusa Bobrovskis aizvadija stipri viduveju sezonu, tapat tresais kanadtietis, kam pari 30 turklat. Tikai soms Korpisalo nospeleja ar pluss zimi. Kas zina, varbut Merzlijam vajadzetu jau sogad maukt? Pie savam padsmit spelem vins varetu izplest.
, 2016-04-17 13:59, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Redzes, ir bijusi gadijumi, kad vartsargi itin atri izkaro sev speles laiku, ipasi neaizsezoties AHL. Vajag drusku veiksmi, un ari klubu, kur nav kvantums ekselentu vartsargu. Kolumbusa Bobrovskis aizvadija stipri viduveju sezonu, tapat tresais kanadtietis, kam pari 30 turklat. Tikai soms Korpisalo nospeleja ar pluss zimi. Kas zina, varbut Merzlijam vajadzetu jau sogad maukt? Pie savam padsmit spelem vins varetu izplest.
Bobrovskim līgums līdz 2019.gadam...diezvai šo aiztreidos ar tādu sniegumu. Varbūt izpērk to miljonu līgumu. Jāskatās. Viņiem ir arī Dansk šosezon SHL spēlēja, tam dos nākošagad AHL stāvēt. Bobs un Korpisalo NHL...nekā spīdoša neredzu pagaidām jeb AHL būtu jākaplē par pirmo vietu ar to pašu Dansk vispirms. Arī Kolumbusa nestaidzas dod līgumu tāpēc varbūt, ka šiem varotčiku pietiek pagaidām. Varbūt pat tā labāk? pēc 1.jūlija varēs izvēlēties...par skādi nenāktu arī izlasē izcelties PČ...tas būtu papildus bonuss veiksmīgai sezonai Lugano.
, 2016-04-17 14:02, pirms 8 gadiem
gatis-7 rakstīja: dobrecov Tu vsp hokejam seko? BJ nav taa vaajaakaa vaartusargu liinija tur ir Bobrovskis un 2-3 tādi merzljikini + Veel korpisalo
Sekoju lidz! Bobrovskim pasvaka sezona. Parejie ari neko dizi neaizvadija savas speles. Saja bridi ir iespejams izkarot nr.2 Kolumbusa!
, 2016-04-17 14:14, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Sekoju lidz! Bobrovskim pasvaka sezona. Parejie ari neko dizi neaizvadija savas speles. Saja bridi ir iespejams izkarot nr.2 Kolumbusa!
Pirmās maiņas centra vietu arī ir iespējams izkarot. Elvis to var.
, 2016-04-17 14:42, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Viens gads, un domaju pec tam NHL... Blue Jackets nav klubs,
kur vins nevaretu izkarot sev vietu.
Bobrovsky
McElhinney
Korpisalo
Forsberg
..Sistēmas stiprākie vārtusargi, kas būs ciets rieksts Elvim, ņemot vērā pārēju Eiropas hokejs -> ZA hokejs. Nesaku, ka būs grūtāk, bet citādāk noteikti. Uzskatu, ka pagaidām spēlēšana Šveicē ir ļoti labs lēmums.
, 2016-04-17 16:01, pirms 8 gadiem
Malacis ! Spēlēs spēcīgākajā Eiropas līgā !
, 2016-04-17 17:48, pirms 8 gadiem
LV sastāvā uz PČ ar jātiek
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".
2024. gada Francijas meistarsacīkšu uzvarētāja Ruānas "Dragons". Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix
6

Vīgneram un Ruānai trešais zelts četros gados, Sotniekam pirmais tituls kopš 2010. gada

Trešo reizi pēdējo četru gadu laikā un 18. reizi kopumā Francijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Ruānas "Dragons", kuru šosezon pārstāvēja uzbrucējs Rolands Vīgners un aizsargs Kristaps Sotnieks.
Gustavs Dāvis Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Grigals noslēdz sezonu ECHL, Ansons izkaujas AHL spēlē

ECHL pamatturnīra izskaņā Gustavs Dāvis Grigals atvairīja 26 no 30 metieniem, kopvērtējuma pēdējā ailē palikušajai Atlantas "Gladiators" palīdzot pārspēt (7:4) Džeksonvilas "IceMen".