Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers iemet 33. sekundē un trešajā spēlē pēc kārtas nopelna 1+1

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers iemet 33. sekundē un trešajā spēlē pēc kārtas nopelna 1+1
Rūdolfs Balcers
Foto: Sjbarracuda.com

Amerikas Hokeja līgā rezultativitātes sērija turpinās uzbrucējam Rūdolfam Balceram, tomēr viņa pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ielaida astoņus vārtus un piedzīvoja zaudējumu. NCAA izšķirošajos mačos rezultatīvs ir Haralds Egle – viņa kontā trīs piespēles. Tikmēr Kanādas junioros gūtie vārti Renāram Krastenbergam, bet arī viņa komanda ielaida astoņas ripas.

AHL

Sanhosē "Barracuda" izbraukumā piekāpās Beikersfīldas "Condors" ar 4:8, lai gan pirmajā trešdaļā divas reizes izvirzījās vadībā. Rezultātu jau 33. sekundē atklāja Rūdolfs Balcers, kurš vēlāk tika pie piespēles, tādējādi trešo maču pēc kārtas sakrājot 1+1. Pirmās maiņas uzbrucējs izdarīja divus metienus un dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -3. Viens no mīnusiem tika nopelnīts, pretiniekiem ripu raidot tukšos vārtos.

Klīvlendas "Monsters" viesos ar 6:5 pagarinājumā pieveica Teksasas "Stars", laukuma saimniekiem izlīdzinājumu panākot septiņas sekundes pirms beigām. Matīss Kivlenieks uzvarētāju vārtos atvairīja 36 no 41 metiena, tiekot pie sava 12. panākuma sezonā. Tikmēr Bridžportas "Sound Tigers" izbraukumā ar 2:3 atzina Hēršijas "Bears" pārākumu. Kristers Gudļevskis tika galā ar 23 no 26 metieniem. "Bears" uzvaras ripu iemeta nepilnas piecas minūtes pirms beigām. Kristofers Bindulis nebija pieteikts mačam.

ECHL

Orlando "Solar Bears" viesos ar 1:3 piekāpās Floridas "Everblades", vienīgos vārtus gūstot noslēdzošajā trešdaļā. Mārtiņš Dzierkals pa vārtiem nemeta un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Uzbrucējs pie punktiem ticis divos no pēdējiem sešiem mačiem.

OHL

Ošavas "Generals" savā laukumā ar 4:8 atzina Pīterboro "Petes" pārākumu, gan otrajā, gan trešajā trešdaļā ielaižot četrus vārtus. Spēles rezultātu 21. minūtē atklāja Renārs Krastenbergs, kurš guva savus 21. vārtus sezonā. Tas bija viņa vienīgais metiens pa vārtiem. Uzbrucējs nopelnīja noraidījumu, kura laikā viņa komanda guva vārtus mazākumā, un dueli pabeidza ar lietderības koeficientu -2.

WHL

"Medicine Hat Tigers" viesos apspēlēja Letbridžas "Hurricanes" – 4:2. Uzvaras vārti tika gūti divas ar pusi minūtes līdz beigām, bet pārsvars tika dubultots pusotru minūti pirms noslēguma. Kristiāns Rubīns rezultatīvi piespēlēja savas komandas pirmajos vārtos, maču pabeidzot ar lietderības koeficientu +1, un izdarīja divus metienus pa vārtiem, spēlējot pirmajā maiņā.

NCAA

"Clarkson" noslēdzošās trešdaļas ievadā nepilnu četru minūšu laikā no 1:4 panāca 4:4 un pagarinājumā ar 5:4 pieveica "Harvard". Lielisku maču aizvadīja Haralds Egle, kurš izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Pirmās maiņas uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Tādējādi latvietis sasniedzis ECAC finālu, kurā būs jātiekas ar "Princeton".

  +2 [+] [-]

, 2018-03-17 09:28, pirms 6 gadiem
Balcers riktīgi uguņo, bûs interesanti, ko darīs SJS, ja tiks PO, jo ja skatāmies, ja Sharkiem visi uzbrucēji veseli, tad 16 uzbrucēji viņiem jau ir, un Balcers varētu bū kā vien 17tais, vai ir jēga turēt jaunu džeku rezerves rezervistos, vai labāk, lai aizbrauc uzkapā čempī..

  +7 [+] [-]

, 2018-03-17 09:38, pirms 6 gadiem
No mūsu viedokļa labāk, lai Balceru uz čempi palaiž, bet domāju Sharks var arī nepalaist, ja Balcers turpinās tā uguņot

  +3 [+] [-]

, 2018-03-17 09:53, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: No mūsu viedokļa labāk, lai Balceru uz čempi palaiž, bet domāju Sharks var arī nepalaist, ja Balcers turpinās tā uguņot
Sharkiem vēl vieta play-offos ir jāizcīna - šamie ir vien tik 3 punktus priekšā 9. vietai... https://www.nhl.com/standings/2017/... .

     [+] [-]

, 2018-03-17 10:15, pirms 6 gadiem
cik interesanti sanacis

     [+] [-]

, 2018-03-17 10:42, pirms 6 gadiem
Ehh... Egle maločiks. Ceru, ka arī viņu LHF neaizmirsīs. Jo radusies sajūta, ka viņu nekad neviens nepiemin. Malacis Haralds.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja