Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs atzīmējas ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Jevpalovs atzīmējas ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarā
Ņikita Jevpalovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadījušas vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Vārtsargs Matīss Kivlenieks palika uz rezervistu soliņa ECHL spēlē, bet Ņikitam Jevpalovam ražīgs vakars AHL.

Produktīvu sniegumu AHL mačā demonstrēja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Lavālas ''Rocket'' uzvarā pret Bingemtonas ''Devils'' (5:2). Latvietis sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2, asistējot pirmajā un trešajā vārtu guvumā. Šosezon Jevpalovs 51 spēlē sakrājis 17 (9+8) punktus. Hēršijas ''Bears'' ar 3:2 pēcspēles metienos pieveica ''Phantoms'', bet aizsarga Kristofera Binduļa uzvarētāju komandas pieteikumā nebija.

Savā pirmajā ECHL līgas spēlē karjerā uz rezervistu soliņa tika atstāts vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš noraudzījās, kā viņa pārstāvētā Kalamazū ''Wings'' ar 4:1 apspēlē Adirondakas ''Thunder''. Sezonu latviešu vārtsargs iesāka AHL komandā Klīvlendas ''Monsters'', bet nupat tika nosūtīts līgu zemāk. Uzbrucējs Renārs Krastenbergs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet palika bez punktiem Vīlingas ''Nailers'' zaudējumā pret Bremptonas ''Beast'' (0:2).

USHL čempionātā uzvaru papildlaikā pret Grīnbejas ''Gamblers'' ar 4:3 izcīnīja Roberta Bļugera pārstāvētā Medisonas ''Capitols'' vienība. Latviešu uzbrucējs punktus neguva, sešas reizes meta pa vārtiem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

NCAA augstskolu čempionātā Kārļa Čukstes pārstāvētā Kvinipeka ar 2:1 pieveica ''Renssealer'' komandu, bet latviešu aizsargs protokolā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem. Klārksona universitāte ar 5:3 pieveica Hārvardu, un uzvaras vārti šoreiz uzbrucēja Haralda Egles kontā. Egle spēlēja komandas pirmajā maiņā un sakrāja lietderības koeficientu +2.

Pie uzvaras tika arī Eduards Tralmaks un Meinas universitāte, kas ar 4:2 apspēlēja ''Merrimack'' komandu. Tralmaks darbojās pirmajā maiņā un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. ''Lake Superior State'' universitāte izcīnīja uzvaru ar 3:1 pret Mičiganas universitāti, bet vārtsargs Mareks Mitens nespēlēja.

Aļaskas/Fērbenksas universitāte otrajā pagarinājumā ar 4:3 pieveica ''Bowling Green State''. Uzvarētāju vārtus sargāja Gustavs Grigals, kurš atvairīja 34 pretinieku metienus. ''American Int`l'' un ''Arizona State'' koledžu duelī savā starpā tikās vairāki latviešu hokejisti. Uzvaru ar 5:4 papildlaikā gan izcīnīja Filipa Bunča un Gvido Jansona pārstāvētā Arizona, atstājot zaudētājos Jāni Jaku.

Uzbrucējs Buncis atzīmējās ar vārtu guvumu, atklājot spēles rezultātu, bet Jakam rezultatīva piespēle savas komandas trešajā vārtu guvumā. Jansons statistikas rādītājos neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://www.echl.com/
https://www.ushl.com/
https://clarksonathletics.com
https://goblackbears.com
https://www.ncaa.com

     [+] [-]

, 2019-02-17 10:20, pirms 5 gadiem
Kaut kā esmu palaidis garām, kā Vorim veicas pa Ziemeļameriku?

     [+] [-]

, 2019-02-17 11:16, pirms 5 gadiem
Egle būs interesants kadrs, ja ne ZA, tad Eiropai, visu jau izšķirs AHL sezonas, jo gan jau viņš tur nokļūs.

Jevpalovs ja vēl kādus 10 punktus savāktu, tad KHL atrastu darbu arī kādā citā lejasgala komandā, ne tikai RD. Un ja nu nē, tad Čehijā vienmēr mūsējos gaida.

Krastenbergam ir vērts pasekot līdz, viņš tomēr spēlē pie večiem pirmo gadu un spēlē labi, kas zin kur būs pēc gada vai diviem.

Veiksmi mūsējiem!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-17 14:28, pirms 5 gadiem
es ceru ka Jevpalovs pacīnīsies par stabilu vietu AHL komandā nevis skries atpakaļ uz Dinamo.

     [+] [-]

, 2019-02-17 14:47, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Egle būs interesants kadrs, ja ne ZA, tad Eiropai, visu jau izšķirs AHL sezonas, jo gan jau viņš tur nokļūs.

Jevpalovs ja vēl kādus 10 punktus savāktu, tad KHL atrastu darbu arī kādā citā lejasgala komandā, ne tikai RD. Un ja nu nē, tad Čehijā vienmēr mūsējos gaida.

Krastenbergam ir vērts pasekot līdz, viņš tomēr spēlē pie večiem pirmo gadu un spēlē labi, kas zin kur būs pēc gada vai diviem.

Veiksmi mūsējiem!
Krastenbergam principā ir ļoti līdzīga statistika kā Dzierkalam un Bukartam savās pirmajās pro sezonās, Bukartam pat mazliet labāka. Jāgaida izlases nometne un paskatīsimies, vai ir progress. Šobrīd viņa komanda nav PO pozīcijā.

     [+] [-]

, 2019-02-17 15:59, pirms 5 gadiem
maris777 rakstīja: Kaut kā esmu palaidis garām, kā Vorim veicas pa Ziemeļameriku?
Jankam astoņas nospēlētas spēles, vidēji divas ielaistās ripas spēlē un 92.0% atvairīto metieni