Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols pēc četru spēļu pārtraukuma gūst vārtus, taču piedzīvo zaudējumu papildlaikā

Ābols pēc četru spēļu pārtraukuma gūst vārtus, taču piedzīvo zaudējumu papildlaikā
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Zviedrijas hokeja līgā ar vārtu guvumu izcēlies Rodrigo Ābols, taču viņa pārstāvētais "Orebro", 40 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām panākot izlīdzinājumu, papildlaikā piekāpās "Linkopings" ar 4:5 (3:2, 0:2 1:0, 0:1).

Latviešu uzbrucējs laukumā atradās 18:42 minūtes, kuru laikā guva komandas pirmos vārtus ar vienīgo metienu mačā, saņēma divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Ar 11 vārtiem 26 spēlēs hokejists joprojām ir "Orebro" otrais labākais snaiperis. Tikmēr komanda ar 33 spēlēs iekrātiem 35 punktiem ieņem 11.vietu līgā 12 komandu konkurencē.

Zaudējumu Krievijas Augstākajā hokeja līgā piedzīvoja "Yugra", kas ar 1:4 piekāpās "Zvezda". Aizsargam Ērikam Ševčenko otrs lielākais spēles laiks komandā, 20:22 minūtes, to laikā saglabājot neitrālu lietderibas koeficientu. "Yugra" ar 43 spēlēs iegūtiem 57 punktiem atrodas līgas kopvērtējuma septītajā vietā.

Zaudējums arī "Neftyanik", 4:5 pret "Metallurg", taču nedz Nikolajs Jeļisejevs, nedz Eduards Jansons nebija atrodams komandas pietiekumā.. Ar 42 spēlēs iegūtiem 68 punktiem komanda ir līgas līdervienība, taču tikpat punkti ir arī "SKA-Neva" un "Toros", kuras attiecīgi aizvadījušas 41 un 43 spēles.

Norvēģijā smaga sakāve Maksimam Ponomarenko un "Stjernen" - 1:6 pret "Stavanger".

Alpu hokeja līgā "Lustenau" piekāpās "Bregenzerwald" ar 1:4, taču Māris Jučers joprojām atrodas ārpus komandas pieteikuma, vārtos pēdējo reizi stājoties 11.decembrī.

Citā spēlē "Ritten" ar 6:2 pārspēja "Kitzbuhel" - vārti Imantam Ļeščovam, piespēle Oļegam Šišļaņņikovam.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockey.no
https://www.shl.se/
Alps Hockey League

     [+] [-]

, 2019-01-17 23:04, pirms 5 gadiem
Jučeram nav izredžu lielu cik skatos, visu laiku ārpus sastāva! Varbūt laiks beigt karjeru?

     [+] [-]

, 2019-01-18 13:49, pirms 5 gadiem
Ābolu uz Dinamo