Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Jansons gūst savus pirmos vārtus Tambijeva vadītās "Metallurg" rindās

Jansons gūst savus pirmos vārtus Tambijeva vadītās "Metallurg" rindās
Eduards Hugo Jansons (Nr. 3) aizsardzībā. Foto: metallurg-nk.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Leonīda Tambijeva vadītā Novokuzņeckas "Metallurg", kas izbraukumā ar 5:0 sagrāva Penzas "Dizel", pārtraucot tās sešu panākumu sēriju. Uzvarētāju labā savus pirmos vārtus šosezon guva aizsargs Eduards Hugo Jansons.

23 gadus vecajam latviešu hokejistam šī bija piektā spēle VHL šajā sezonā, Jansonam ar rezultatīvu metienu izceļoties pirmā perioda 15. minūtē, tobrīd tiekot panāktam rezultātam 2:0. Jansons atgriezās uz ledus pēc viena mača izlaišanas. Savukārt "Metallurg" uzbrucējs Edgars Kulda šodien spēles protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Novokuzņeckas "Metallurg" ar 17 spēlēs nopelnītiem 23 punktiem VHL kopvērtējumā pakāpās uz 13. pozīciju. Nākamo maču novokuzņeckieši aizvadīs 18. novembrī, kad viesosies pie Kazaņas "Bars".

Izmantotie resursi:
Хоккей. ВХЛ - Кубок Шелкового пути. Регулярный...


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".