Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs kaldina "Tigers" sesto uzvaru pēc kārtas, Ķēniņam astoņi metieni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Punnenovs kaldina "Tigers" sesto uzvaru pēc kārtas, Ķēniņam astoņi metieni
Ivars Punnenovs. Foto: scltigers.ch

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) sesto uzvaru pēc kārtas guvusi Langnavas "Tigers", kas atspēlējās un viesos ar 2:1 pieveica "Lugano" hokejistus. "Tīģeru" sastāvā lielisks bija vārtsargs Ivars Punnenovs, kurš atvairīja 32 no 33 pretinieku metieniem.

Paralēlajā spēlē Ženēvas "Servette" trešajā maiņā 11:11 minūtes laukumā pavadīja uzbrucējs Deniss Smirnovs, kurš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, zaudēja divos iemetienos un bloķēja vienu pretinieka raidījumu pa vārtiem, palīdzot "Servette" ar 3:2 izbraukumā pārspēt "Davos". Davosiešiem šis zaudējums pārtrauca astoņu uzvaru sēriju.

Savukārt uz uzvaru takas atgriezusies cita uzbrucēja Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas viesos pagarinājumā ar 2:1 uzveica "Ambri-Piotta". Pirmajā maiņā spēlējošais latvietis 18:37 minūtēs izdarīja astoņus metienus, uzvarēja vienā iemetienā un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Līdz ar šiem iznākumiem "Lausanne" ar 33 punktiem pakāpusies uz ceturto, bet "Servette" ar 34 punktiem - uz trešo pozīciju. Savukārt "Tigers" ar iekrātiem 30 punktiem pacēlās uz sesto vietu 12 komandu konkurencē.

Citās līgās

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotā Kontinentālā kausa izcīņas pusfināla kārtas turnīrā Dānijā Notingemas "Panthers", kas spēlēja bez uzbrucēja Georga Golovkova, ar 2:3 piekāpās Ungārijas čempionei Budapeštas "Ferencváros". Lielbritānijas panteras ar vienu uzvaru divās spēlēs E grupā ir trešā aiz "Ferencváros" (3 punkti) un mājinieces Haderslēvas "SønderjyskE" (6 punkti). Noslēdzošajā mačā ar "SønderjyskE" "Panthers" vienībai iekļūšanai fināla posmā derēs jebkāda uzvara pamatlaikā. Punktu zaudēšanas gadījumā būs svarīgi tas, kā "Ferencváros" nospēlējusi ar Amjēnas "Gothiques" (bez punktiem).

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā ar 20 punktiem 18 spēlēs uz septīto vietu pacēlās aizsarga Maksima Ponomarenko "Stjernen", kas guva četrus vārtus trešajā periodā un ar 5:3 pieveica Sarpsborgas "Sparta". Ponomarenko laukumā bija 24:24 minūtes (lielākais spēles laiks no "Stjernen" laukuma hokejistiem), kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Francijas "Magnus" līgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja septītajā vietā esošā uzbrucēju Roberta Jekimova (trīs metieni pa vārtiem, lietderības koeficients -1) un Artūra Mickēviča (rezultatīva piespēle (4+6) un divi metieni pa vārtiem) Gapas "Rapaces", kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās Anžēras "Ducs".

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
Synerglace Ligue Magnus

     [+] [-]

, 2019-11-17 10:48, pirms 4 gadiem
Autor? Kur Smons,Andersons, Malnalksnis?