Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Fani palīdzējuši Birziņam noslēgt jaunu līgumu Lielbritānijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Fani palīdzējuši Birziņam noslēgt jaunu līgumu Lielbritānijā
Ričards Birziņš. Foto: Dean Wooley

Latviešu hokejistam Ričardam Birziņam Lielbritānijā izveidojies savs fanu klubs un tieši tas viņam palīdzējis noslēgt jaunu līgumu ar Lielbritānijas Elites hokeja līgas (EIHL) vienību Faifas "Flyers".

Pagājušajā sezonā 29 gadus vecais Birziņš "Flyers" rindās 60 spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un 24 rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnīja 63 soda minūtes. Šovasar spēlētājs ilgstoši bija bez kluba, tomēr septembra beigās noslēdza jaunu līgumu ar "Flyers".

Kā tiek vēstīts, pagājušajā sezonā, iespaidojoties no Birziņa snieguma, viņa fani katrā mačā bija ar Latvijas karogu. Spēlētāja fanu klubu vada uzņēmums "Mark Hadden Decorators", kas arī palīdzēja viņam tikt pie jauna līguma.

"Katrā spēlē viņiem ir man veltīts plakāts un tā ir laba sajūta. Viņi bija mani sponsori pagājušajā gadā un domāju, ka tieši viņi bija tie, kas palīdzēja nokļūt man šeit atpakaļ," stāsta latvietis. "Viņi daudz rakstīja tviterī, prasot, kur esmu, un pat runāja ar treneri, sakot, ka esmu nepieciešams atpakaļ. Ja nebūtu viņi, iespējams, es nebūtu šeit. Vēlos tikai viņiem pateikt paldies par manis atbalstīšanu un visiem labajiem vārdiem."

"Izbaudīju spēlēšanu šeit tik ļoti, ka nevēlējos spēlēt citur," Birziņš saka, ka jutis uztraukumu, kad redzējis, ka "Flyers" uzsākusi pirmssezonas gatavošanos bez viņa. "Biju uztraucies, jo vēlējos atgriezties, bet tas prasīja ilgu laiku. Gaidīju atbildi no treneriem un, kad to saņēmu, biju ļoti laimīgs, ka viss ir sakārtojies."

"Flyers" aizvada labāko sezonas sākumu savā vēsturē, ar 26 punktiem 17 spēlēs šobrīd ieņemot otro vietu kopvērtējumā. Pats spēlētājs ticis pie diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. "Man vēl ir daudz, ko uzlabot, tomēr to paveikšu. Jūtos pārliecināts par sevi."

Izmantotie resursi:
https://www.fifetoday.co.uk/sport/f...

  -2 [+] [-]

, 2018-11-16 14:29, pirms 5 gadiem
Slikti, ka fani pelna viņam līgumu, nevis pats ar savu darbu laukumā.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-16 14:32, pirms 5 gadiem
Klubs Lielbritānijā 2.vietā. Ilgi negribēja līgumu dot.

  +5 [+] [-]

, 2018-11-16 17:05, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Slikti, ka fani pelna viņam līgumu, nevis pats ar savu darbu laukumā.
Arī tā jāmāk. Kuram katram fani nenāk talkā.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-16 17:34, pirms 5 gadiem
Autors galīgs lunis. Ja viņs paskatītos kur tā Fife(latviskojot tad drīzāk nevis Fifa bet Faifa) atrodas kartē tad saprastu ka fani viņam ir Skotijā nevis Anglijā. Tad jau Latvija tā pati Lietuva vai Krievija vien ir.

  +5 [+] [-]

, 2018-11-16 18:03, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Slikti, ka fani pelna viņam līgumu, nevis pats ar savu darbu laukumā.
vai ne, fani parasti atbalsta vājākos spēlētājus - Tev pašām neliekas, ka Tev stulbs komentārs sanācis?

  +4 [+] [-]

, 2018-11-17 21:17, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Slikti, ka fani pelna viņam līgumu, nevis pats ar savu darbu laukumā.
lo x? Tie fani viņam no debesīm nokrita???

  +2 [+] [-]

, 2018-11-18 13:42, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: lo x? Tie fani viņam no debesīm nokrita???
Tie fani, noteikti būs latvieši un.. ironiski, viņi atlidoja te, tātad būtībā nokrita no debesīm.

     [+] [-]

, 2018-11-19 10:47, pirms 5 gadiem
Loyal!!!