Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Vilis Strungs

Merzļikinam otrā sausā spēle Čempionu līgā pēc kārtas, "Lugano" iekļūst "play-off"

Merzļikinam otrā sausā spēle Čempionu līgā pēc kārtas, "Lugano" iekļūst "play-off"
Elvis Merzļikins. Foto: HC Lugano

Grupu turnīra pēdējās kārtas spēles IIHF Čempionu līgā šovakar aizvadīja latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Elvis Merzļikins, neielaižot vārtus otro spēli pēc kārtas, palīdzēja "Lugano" izcīnīt vietu izslēgšanas spēlēs, savukārt Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā "Ocelari" noslēdza turnīru ar zaudējumu.

Šveices klubs "Lugano", kuru pārstāv vārtsargs Elvis Merzļikins, otro reizi pēc kārtas tikās ar "JYP" no Somijas. Pirms nedēļas "Lugano" uzvarēja ar 2:0, taču šajā spēlē uzvarētājs bija skaidrs vien pamatlaika noslēgumā. 56.minūtē spēles rezultātu atklāja Maksims Lapjērs, kas arī palika kā vienīgais vārtu guvums. Lielisku sniegumu vārtos rādīja Merzļikins, atvairot visus 33 "JYP" spēlētāju metienus. Tikmēr "JYP" vārtsargam Laurikainenam atvairīti 15 no 16 metieniem. Ieskaitot pēdējo uzvaru Šveicē, šī Merzļikinam bija jau trešā sausā spēle pēc kārtas.

Pateicoties uzvarai, "Lugano" H grupā pakāpās uz otro vietu, tādējādi ar trim uzvarām sešās spēlēs izcīnot vietu izslēgšanas spēlēs un aiz borta atstājot tieši "JYP", kura pagājušajā sezonā izcīnīja čempionu titulu. Pirmo vietu H grupā ar piecām uzvarām ieņem "Plzen" no Čehijas, taču komandai jāaizvada vēl viena spēle.

Citā spēlē Roberta Bukarta un Gunta Galviņa "Ocelari" piekāpās norvēģu klubam "Storhamar". Arī šīs abas komandas savā starpā tikās pagājušajā nedēļā. Ja pirms nedēļas "Ocelari" piekāpās vien ar 2:3, tad šoreiz sagrāve - 2:6. Vēl otrā perioda vidū "Ocelari" bija iedzinējos ar tikai vienu vārtu deficītu (2:3), taču tam sekoja trīs bezatbildes "Storhamar" vārti. Pagājušajā spēlē divas rezultatīvas piespēles guvušais Bukarts šovakar laukumā nedevās, kamēr Galviņam laukumā pavadītajās 16:02 minūtes viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Pēc spēles vietu izslēgšanas spēlēs ar otro vietu E grupā nodrošināja "Storhamar", kamēr "Ocelari" turnīru ar pieciem zaudējumiem sešās spēlēs noslēdz pēdējā vietā grupā.

Rītvakar Oskara Cibuļska un Māra Bičevska pārstāvētais "Mountfield" tiksies ar "Karpat" no Somijas. Diemžēl "Mountfield" jau pagājušajā spēlē zaudēja izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.championshockeyleague.c...


, 2018-10-16 23:03, pirms 6 gadiem
Elvim desa sponsors?
, 2018-10-16 23:03, pirms 6 gadiem
Ķēniņa klubs arī tikko uzvarēja.
, 2018-10-17 12:20, pirms 6 gadiem
Elvis fantastiski nospēlēja šo spēli, faktiski izvilka komandu, jo spēlē JYP tomēr bija ievērojams pārsvars.
Šogad pasaulei būs jauns klubu čempions!
Foto: North Bay Battalion
36

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.