Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Vilis Strungs

Ķēniņam -1 kārtējā "Lausanne" zaudējumā, Ševčenko piespēle Krievijā

Ķēniņam -1 kārtējā "Lausanne" zaudējumā, Ševčenko piespēle Krievijā
"Yugra" aizsargs Ēriks Ševčenko. Foto: http://www.ugra-hc.ru

Šovakar latviešu hokejisti aizvadīja spēles Šveicē, Krievijā, Slovākijā un Francijā. Ronalda Ķēniņa "Lausanne" piedzīvojusi sesto zaudējumu pēc kārtas, tikmēr Ēriks Ševčenko ar rezultatīvu piespēli kaldināja "Yugra" uzvaru.

Kā iepriekš paredzēts, pagājušajā spēlē gūtā trauma neliedza šovakar laukumā doties Ronaldam Ķēniņam, taču "Lausanne" turpināja zaudējumu sēriju, piekāpjoties "Ambri-Piotta" ar 1:4. Laukumā pavadītajās 14:50 minūtēs Ķēniņam viens metiens, četras soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) "Yugra" ar 7:3 pārspēja Ķīnas klubu "Red Star". Ēriks Ševčenko laukumā pavadītajās 14:16 minūtēs veica rezultatīvu piespēli "Yugra" pirmajā vārtu guvumā, izdarīja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +3. Ševčenko ar piespēli izcēlies otro spēli pēc kārtas un kopumā sezonas 14 spēlēs nopelnījis četrus punktus (0+4).

Slovākijā zaudējumu piedzīvojusi "Nové Zámky" - 0:4 pret "Košice". Jānim Andersonam viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1. Zaudējums arī "Poprad", kura ar 2:3 piekāpās "Újbuda". Artūrs Salija laukumā pavadīja 19:59 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Francijā zaudējums Ervīnam Muštukovam, kura pārstāvētais "Nice" ar 0:1 piekāpās Angers". Muštukovs atvairīja 35 no 36 pretinieku metieniem. Citā spēlē Artūra Mickeviča un Martina Lavrova pārstāvētais "Lyon" pārspēja Sanda Zolmaņa, Rolanda Vīgnera un Artūra Ševčenko "Mulhouse" ar 4:1. Ar vārtiem "Lyon" rindās izcēlās Mickēvičs, "Mulhouse" sastāvā piespēle Zolmanim.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.sihf.ch/de/
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/home
https://www.liguemagnus.com/


, 2018-10-17 07:38, pirms 6 gadiem
Francijā sausā spēle Ervīnam Muštukovam, kura pārstāvētais "Nice" ar 1:0 pārspēja "Angers". Muštukovs atvairīja 35 no 36 pretinieku metieniem. ???
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.