Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Siksnam divas piespēles un uzvara Kazahstānā, panākumi arī citu latviešu klubiem

Siksnam divas piespēles un uzvara Kazahstānā, panākumi arī citu latviešu klubiem
Edgars Siksna
Foto: saryarka-hc.kz

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) šodien ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlies latviešu hokejists Edgars Siksna, viņa Karagandas "Sariyarka" ar rezultātu 5:0 sagraujot Permas "Molot-Prikamye".

Krievija-2

Kazahstānas klubs Karagandas "Sariyarka" pārtrauca divu zaudējumu sēriju un mājās ar 5:0 apspēlēja Permas "Molot-Prikamye" vienību. "Sariyarka" aizargs Edgars Siksna laukumā pavadīja 17:46 minūtes, rezultatīvi asistējot pirmo un pēdējo vārtu guvumā, kā arī nopelnot 16 soda minūtes un izdarot divus metienus pa pretinieku vārtiem. "Sariyarka" ar 13 spēlēs iegūtiem 26 punktiem atrodas 6. pozīcijā VHL kopvērtējumā.

Citā spēlē Almetjevskas "Neftyanik" (27 punkti (15), 5. vieta) viesos pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 pieveica Tjumeņas "Rubin". Aizsargs Eduards Hugo Jansons šoreiz nebija "Neftyanik" pieteikumā.

Savukārt Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dinamo" (38 punkti (15), 2. vieta) ar 6:3 pārspēja turnīra pastarīti Voroņežas "Buran". Uzbrucējs Kirils Tambijevs nebija "Dinamo" pieteikumā šai spēlei.

Zviedrija-2

Zviedrijas "Allsvenskan" līgas līdere "Timrå IK" šovakar ar rezultātu 1:2 viesos atzina "BIK Karlskoga" komandas pārākumu. Latvijas hokejists Maksims Ponomarenko spēlēja "Timrå IK" ceturtajā aizsargu pārī, ar rezultativitātes punktiem vai noteikumu pārkāpumiem spēles protokolā neizceļoties.

Izmantotie resursi:
HockeyAllsvenskan
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт


, 2017-10-16 22:45, pirms 7 gadiem
...panākumi arī Jansonam un Tambijevam

AUTOR, Tu vispār piedomā arī par virsraksta nozīmi??? Nu, kādi var būt panākumi spēlētājiem, ja viņi vispār nav pieteikti spēlei???
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
2

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynas" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynas", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".