Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš spēlē tikai četras minūtes, Bukartam -2, Muštukovs ielaiž piecus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš spēlē tikai četras minūtes, Bukartam -2, Muštukovs ielaiž piecus
Ronalds Ķēniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Par Šveices čempionāta līderi kļuvusi Cīrihes "Lions", bet Ronalds Ķēniņš darbojās ceturtajā maiņā un laukumā pavadīja tikai četras minūtes. Tikmēr cits uzbrucējs Roberts Bukarts zaudējumā nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Pie punkta tika vien Austrijā spēlējošais aizsargs Kristaps Bazevičs.

Čehijas čempionātā zaudējumu izbraukumā piedzīvoja "Zlin", kas ar 4:7 piekāpās pēdējā vietā esošajai "Karlovy Vary Energie", ļaujot sāncenšiem pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju. Pamati uzvarai tika ielikti pirmajā trešdaļā, kad minūtes un 23 sekunžu laikā izdevās gūt trīs vārtus. Roberts Bukarts laukumā pavadītajās 13 minūtēs un 43 sekundēs izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Labāk veicās Hradeckrāloves "Mountfield", kas tika pie ceturtā panākuma pēdējos piecos mačos – 3:2 savā laukumā pret Homutovas "Pirati". Viesi otrajā trešdaļā 15 sekundēs pietuvojās līdz minimumam, bet izglābties nespēja. Andris Džeriņš spēlēja 13 minūtes un 52 sekundes, izdarīja vienu metienu, uzvarēja astoņos no 14 iemetieniem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Uz Šveices čempionāta pirmo vietu pacēlusies Cīrihes "Lions", kas savā laukumā ar 5:1 pieveica Ženēvas "Servette". Pārsvars tika iegūts otrajā trešdaļā, iemetot trīs vārtus pēc kārtas, un 11 minūšu laikā ar hat-trick atzīmējās Romāns Viks. Ronalds Ķēniņš spēlēja ceturtajā maiņā, laukumā pavadot tikai četras minūtes un 12 sekundes un citos rādītājos neatzīmējoties.

Vācijas čempionātā neveiksmi cieta Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:3 pagarinājumā piekāpās "Dusseldorfer". Laukuma saimnieku trešās maiņas centra uzbrucējs Herberts Vasiļjevs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Labāk veicās Augsburgas "Panther", kas mājās ar 5:3 pārspēja Straubingas "Tigers". Taču arī otrā pāra aizsargs Arvīds Reķis pie punktiem netika.

Austrijas čempionātā neveiksmi izbraukumā cieta Grācas "99ers", kas ar 2:4 zaudēja Lincas "Liwest". Zintis Nauris Zuševics izdarīja divus metienus pa sāncenšu vārtiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu. Labāk veicās Ļubļanas "Olimpija", kas viesos ar 3:2 pieveica "Znojmo". Tomēr komanda ar trim uzvarām desmit cīņās joprojām atrodas pēdējā vietā. Izšķirošie vārti tika gūti 48. minūtē, un ar rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Kristaps Bazevičs, kurš pēdējā trešdaļā arī nopelnīja divus noraidījumus. Tāpat viņa kontā divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Anglijas čempionātā viesos neveiksmi cieta Šefīldas "Steelers", kas ar 2:5 piekāpās Kārdifas "Devils". Zaudētāju vārtos Ervīns Muštukovs atvairīja 28 no 33 metieniem. Divas reizes viņš kapitulēja pirmajā trešdaļā, bet vēl trīs ripas laukuma saimnieki pievienoja otrajā nogrieznī.

Slovākijas čempionātā pēc trim uzvarām pēc kārtas otro neveiksmi piedzīvoja "Zvolen", kas izbraukumā ar 4:6 piekāpās "Žilina", visus vārtus gūstot laika posmā no 43. līdz 59. minūtei. Gan Jānis Andersons, gan Renārs Demiters sakrāja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi. Demiteram arī noraidījums. "Martin" viesos ar 2:6 zaudēja pērnajai finālistei "Banska Bystrica". Artūrs Salija maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

  +4 [+] [-]

, 2016-10-16 22:44, pirms 7 gadiem
man liekas ,ka Ronalds nakossezon bus Dinamo Rigas sastavaa , ja neuzlabos sniegumu

     [+] [-]

, 2016-10-16 22:57, pirms 7 gadiem
Tik augstu līmeni kā Šveicē laikam netur, vienmēr jau var paspēt uzspēlēt Eiropas piektās spēcīgākās līgas sliktākajā klubā - "Rižškije Ricari Svjatogo Jurisa"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-16 23:16, pirms 7 gadiem
Gricinskim -1 Alpu Hokeja Līgas mačā,

Polijas čempionātā spēli aizvadīja Katovice ar LV aizsargiem Poreju un Jakovļevu sastāvā. Neviens no mūsējiem netika pie rezultivitātes punktiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-10-16 23:59, pirms 7 gadiem
kristaps211990 rakstīja: Viss iet uz to , ka Zirgs , Ķēnis un Gudijs kādu dienu pastiprinās Rīgas Dinaburgas rindas !!!
Un? Kāda vaina būtu? Spēlēt spēcīgā līgā un par to saņemt labu naudu, tas ir tas, kas profesionālam spēlētājam vajadzīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-17 07:41, pirms 7 gadiem
Tas tikai parāda Šveices augsto līmeni, nav ko brīnīties. Rižaņos Ronis būtu ar lielāko spēles laiku.

  +4 [+] [-]

, 2016-10-17 07:58, pirms 7 gadiem
jaunie žurnālisti, varbūt uzrakstiet Ronaldam, lai noskaidrotu, kāpēc tik maz spēlējis, nevis censtos no pirksta izzīst iemeslu

     [+] [-]

, 2016-10-17 08:58, pirms 7 gadiem
kristaps211990 rakstīja: Viss iet uz to , ka Zirgs , Ķēnis un Gudijs kādu dienu pastiprinās Rīgas Dinaburgas rindas !!!
Tāpat kā OZO!!!

     [+] [-]

, 2016-10-17 09:00, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: man liekas ,ka Ronalds nakossezon bus Dinamo Rigas sastavaa , ja neuzlabos sniegumu
Klau,uztaisi tu savu komandu!!

     [+] [-]

, 2016-10-17 10:51, pirms 7 gadiem
Autors izceļas Lincas " black wings". Liwest ir sponsors.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-17 14:20, pirms 7 gadiem
Tikmēr MOL līgā piestājis kārtējais mūsējais - Edgars Brancis uz SC Csíkszereda.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-17 16:53, pirms 7 gadiem
Visiem mūsējiem legu stāriem izņemot Daugavu īpaši neiet.
Dīvaini. Pašpietiekamība un mieriņš iestājies sasniedzot zināmu labklājības līmeni ?!
Uz priekšu mlin!