Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevska un Cibuļska "Mountfield" izcīna trešo vietu pārbaudes turnīrā Čehijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bičevska un Cibuļska "Mountfield" izcīna trešo vietu pārbaudes turnīrā Čehijā
Māris Bičevskis. Foto: https://www.mountfieldhk.cz/

Zbineka Kusija vārdā nosauktajā turnīrā Čehijā panākumu cīņā par trešo vietu svinējusi uzbrucēja Māra Bičevska un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrāloves "Mountfield", kas ar rezultātu 5:3 sakāva Austrijas EBEL čempionāta komandu Znojmo "Orli".

Bičevskis "Mountfield" sastāvā laukumā nāca trešajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitāti neizceļoties. Savukārt Cibuļskis palika "Mountfield" kluba rezervē. Divus vārtus uzvarētāju labā guva slovāks Mislavs Rosandičs. Jāatzīmē, ka spēlē par piekto vietu divu Kontinentālās hokeja līgas klubu duelī Habarovskas "Amur" pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 uzvarēja Vladivostokas "Admiral".

Tikmēr pārbaudes turnīrā Sanktpēterburgā Leonīda Tambijeva trenētā un uzbrucēju Kirila Tambijeva, Kirila Galohas, kā arī aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionvienība Karagandas "Saryarka" ar 2:3 atzina cita VHL kluba Voskresenskas "Khimik" pārākumu. Latviešu hokejisti ar rezultativitāti atzīmēties nespēja.

Visbeidzot vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēju Riharda Melnalkšņa, kā arī Toma Andersona Šveices NLA vienība Langnavas "Tigers" Ķelnes kausa izcīņas ietvaros ar 2:3 zaudēja Zviedrijas hokeja līgas (SHL) komandai "Rögle".

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК «Сарыарка» г. Караганда -...

     [+] [-]

, 2019-08-17 11:26, pirms 5 gadiem
Tigers 2-3 zaudēja Ķelnes Haie, Punnenovs,Andersons , Melnalksnis nebija pieteikti spēlei !