Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Rīgas" aizsargs Augstkalns no Polijas pārceļas uz Kazahstānu

Rolands Eliņš

Bijušais "Rīgas" aizsargs Augstkalns no Polijas pārceļas uz Kazahstānu
Edmunds Augstkalns
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas hokejists Edmunds Augstkalns pievienojies Kazahstānas komandai “Temirtau”, pavēstījis klubs.

Edmunds Augstkalns aizvadīto sezonu uzsāka Zviedrijā “Aker” komandā, bet sezonas gaitā pārcēlās uz Polijas līgu, kur spēlēja “Polonia” sastāvā. Polijas čempionātā viņš 27 spēlēs izcēlās ar 11 punktiem (1+10).

22 gadus vecais aizsargs leģionāra gaitas uzsāka 2015./16. gada sezonā, kad sezonas otro pusi pavadīja Austrijā “Kitzbuheler” sastāvā. Savukārt pirms tam Augstkalns vairākus gadus bija Rīgas “Dinamo” sistēmā, kopumā 127 MHL spēlēs gūstot 46 punktus. Augstkalns arī tika pie iespējas KHL, aizvadot šajā līgā četras spēles.

Augstkalna jaunā komanda “Temirtau” ir VHL kluba “Saryarka” fārmklubs, kas spēlē Kazahstānas čempionātā un aizvadītajā sezonā ieņēma septīto vietu regulārajā turnīrā desmit komandu konkurencē. Savukārt izslēgšanas spēlēs “Temirtau” tika līdz pat finālam, kur septiņu spēļu ilgā sērijā tomēr piekāpās “Nomad”.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК «Сарыарка» г. Караганда -...

  +2 [+] [-]

, 2017-07-16 12:39, pirms 7 gadiem
Teiksim tā solis augšup

     [+] [-]

, 2017-07-16 13:42, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Teiksim tā solis augšup
Nopietns solis uz priekšu, Temirtau ir netālu no VHL, tākā visas iespējas tuvākajos gados iekļūt VHL, veiksmi Edmund, labs aizsargs bija, tas hits pret Radulovu mūžam atmiņā..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-16 21:40, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nopietns solis uz priekšu, Temirtau ir netālu no VHL, tākā visas iespējas tuvākajos gados iekļūt VHL, veiksmi Edmund, labs aizsargs bija, tas hits pret Radulovu mūžam atmiņā..
Man likās, ka Tu kaut ko saproti no hokeja, bet laikam tas man tikai likās... Uzprasi par Kazahstānas līmeni jebkuram no tiem mūsējiem, kas tur ir spēlējuši (tai skaitā Temirtavā). Augstkalna gadījumā tas ir izmisuma solis nevis solis uz augšu. Šobrīd Polijas Ekstralīga progresē, kamēr Kazahstānas līga tieši pēdējos gados regresē. Par VHL šobrīd runāt nebūtu īsti vietā.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-17 11:48, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Man likās, ka Tu kaut ko saproti no hokeja, bet laikam tas man tikai likās... Uzprasi par Kazahstānas līmeni jebkuram no tiem mūsējiem, kas tur ir spēlējuši (tai skaitā Temirtavā). Augstkalna gadījumā tas ir izmisuma solis nevis solis uz augšu. Šobrīd Polijas Ekstralīga progresē, kamēr Kazahstānas līga tieši pēdējos gados regresē. Par VHL šobrīd runāt nebūtu īsti vietā.
Tas ko saka daži (!!!) mūsējie par Kazahstānu, ir patiesība, bet tas ko saka mūsējie, kas pārzina Dinamo sistēmu ir muļķības!
Labāk turpini interesēties par Alpu līgu un beidz demagoģēt.

     [+] [-]

, 2017-07-17 15:59, pirms 7 gadiem
Adolfs 111 rakstīja: Tas ko saka daži (!!!) mūsējie par Kazahstānu, ir patiesība, bet tas ko saka mūsējie, kas pārzina Dinamo sistēmu ir muļķības!
Labāk turpini interesēties par Alpu līgu un beidz demagoģēt.
pats vismaz saprati, ko Tu tur iepļerzāji?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 17:10, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: pats vismaz saprati, ko Tu tur iepļerzāji?
Kur tu pazudi PČ laikā un īsi pēc tam? Tevi šeit daudzi gaidīja.