Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Rubīnam -2 "Growlers" pirmajā zaudējuma ECHL Austrumu finālā

Rubīnam -2 "Growlers" pirmajā zaudējuma ECHL Austrumu finālā
Kristiāns Rubīns (Nr. 5) dodas uzbrukumā. Foto: Newfoundland Growlers

Kristiāna Rubīna pārstāvētā „Growlers” piedzīvoja pirmo neveiksmi ECHL Austrumu konferences finālā, zaudējot Floridas „Everblades” ar 4:5. Latviešu aizsargs šo spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -2.

Sērijas pirmajās divās cīņās „Growlers” izcīnīja divas uzvaras izbraukumā – 2:0 un 5:1. Trešais mačs norisinājās mājās arēnā, un pēc pirmajām 20 minūtēm laukuma saimnieki bija iedzinējos ar 1:3. Otrajā trešdaļā „Growlers” izdevās samazināt deficītu līdz 3:4, bet pēdējās trešdaļas 31. sekundē panākt neizšķirtu – 4:4, tomēr trīsarpus minūtes pirms sirēnas „Growlers” vārtos ielidoja piektā ripa – 4:5.

Kristiāns Rubīns viņam atvēlētajā laikā izdarīja vienu metienu, bet spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -2. Deviņos „play-off” mačos latviešu aizsargs atzīmējies ar vienu piespēli un 12 metieniem pa vārtiem. Viņa kontā arī divas soda minūtes.

Rezultāts sērijā 2:1 "Growlers" labā, ceturtā spēle norisināsies naktī uz 18. maiju.

Izmantotie resursi:
ECHL


Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.