Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Bļugers nespēlē pēdējā mačā pirms "play-off", Gudļevskis paliek uz soliņa

Bļugers nespēlē pēdējā mačā pirms "play-off", Gudļevskis paliek uz soliņa
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Šonakt Amerikas hokeja līgā (AHL) tika aizvadītas regulārās sezonas noslēdzošās spēles, kurās piedalījās arī vairāku latviešu hokejistu pārstāvētie klubi, taču paši hokejisti palika rezervē.

Teodora Bļugera „Penguins” ar 3:2 apspēlēja Kristofera Binduļa „Bears”. Pingvīnu uzbrucējam tika iedota atpūta, bet 70 mačos Bļugers guvis 21 vārtus un atdevis 24 piespēles, kas ir trešais labākais rezultāts komandā. Laukumā netika arī aizsargs Bindulis, kurš sezonas aizvadītajās 12 spēlēs atdevis vienu piespēli.

Arī vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet viņa „Sound Tigers” ar 1:4 piekāpās „Checkers” ar 1:4. Savā piektajā sezonā AHL vārtsargs bijis laukumā 37 reizes un svinējis 12 uzvaras, vidēja mačā atvairījis 89,7% metienu un ielaidis 2,83 vārtus, trīs mačus noslēdzot sausā.

Šosezon AHL spēlējuši seši hokejisti no Latvijas: vārtsargi Kristers Gudļevskis un Matīss Edmunds Kivlenieks, aizsargs Kristofers Bindulis, ka arī uzbrucēji Rūdolfs Balcers, Teodors Bļugers un Mārtiņš Dzierkals. „Play-off” cīņās tikuši Bļugera „Penguins”, Dzierkala „Marlies” (lai gan pats uzbrucējs pārsvarā spēlē ECHL vienībā „Solar Bears”) un Balcera „Barracuda”. Izslēgšanas mači sāksies naktī uz 20. aprīli.

Latviešu laukuma hokejistu statistika AHL šogad

Vārds UzvārdsKomandaPoz.Sp.VārtiPiesp.Punkti+/-
Rūdolfs BalcersBarracudaU67232548-8
Teodors BļugersPenguinsU70212445+16
Mārtiņš DzierkalsMarliesU4000-4
Kristofers BindulisBearsA12011+6

Latviešu vārtsargu statistika AHL šogad

Vārds UzvārdsKomandaSp.Atv. m. %VIV.SS
Kristers GudļevskisSound Tigers3789.72.833
Matīss Edmunds KivlenieksMonsters4389.13.211

VIV - vidēji ielaistie vārti, SS - sausās spēles

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...


, 2018-04-16 08:47, pirms 6 gadiem
Nezinu, bet viens no Amerikāņiem Balcers, vai Bļugers ļoti vajadzīgs izlasei, izcili abi divi!
, 2018-04-16 08:48, pirms 6 gadiem
Noteikti ir zināms nevienu pārbaudeni čomi nepavadīs ar izlasi! Galvenais, lai spēlē un negūst traumas!
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography
1

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".