Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam un Cibuļskim pa piespēlei komandu spēlēs izslēgšanas turnīros

Krišs Upenieks

Ozoliņam un Cibuļskim pa piespēlei komandu spēlēs izslēgšanas turnīros
Artūrs Ozoliņš
Foto: Sokol

Latvijas hokejisti aizvadījuši izslēgšanas turnīra spēles Čehijas, Vācijas, Slovākijas, Austrijas un Krievijas čempionātos.

Krievijas hokeja čempionātā (VHL) Artūra Ozoliņa Krasnojarskas ''Sokol'' ar 1:2 savā laukumā piekāpās Almetjevskas ''Neftjannik'', ko pārstāv cits Latvijas hokejists Eduards Jansons. Ozoliņš spēlēja 21:34 minūtes, izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas vienīgajā vārtu guvumā, uzvarēja 15 no 23 iemetieniem, trīs reizes meta pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes.

Uzvarētāju sastāvā Jansons spēlēja 12:39 minūtes, izpildīja divus metienus pa vārtiem un spēli tāpat kā Ozoliņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šajā sērijā ''Neftjannik'' pēc šīs spēles jau ir vadībā ar 3:0. Konferences pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs četrās spēlēs.

Čehijas Ekstralīgas konferences pusfinālā 2:0 pārsvaru ieguvusi Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska ''Mountfield'' HK, kas piektdien ar 3:1 pieveica ''Bili Tygry Liberec''. Oskars spēlēja 20:12 minūtes, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Andris Džeriņš spēlē nepiedalījās.

Vācijas hokeja čempionātā Riharda Bukarta Berlīnes ''Eisbaren'' ar 2:5 zaudēja Volfsburgas ''Grizzly'', tādējādi ceturtdaļfinālā atkal ir neizšķirts rezultāts (1:1). Bukarts spēlēja savas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā.

Austrijas hokeja līgā Zinta Naura Zuševica ''Liwest Linz'' ar 8:4 sagrāva Zagrebas ''Medvescak'', ceturtdaļfināla sērija izlīdzinot rezultātu (2:2). Latvijas hokejists aizvadīja neveiksmīgu spēli un nopelnīja lietderības koeficientu mīnus divi.

Slovākijas hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā otro zaudējumu piedzīvojusi Kaspara Saulieša, Artūra Salijas un Māra Jasa ''Nove Zamky'', kas viesos ar 1:4 zaudēja ''Nitra''. Artūrs un Māris veidoja savas komandas trešo aizsargu pāri, bet ar rezultativitāti neizcēlās. Kaspars laukumā nedevās. ''Zilina'' viesos ar 1:4 zaudēja ''Zvolen''. Jānis Andersons darbojās otrajā maiņā, taču arī palika bez punktiem. Šajā sērijā ir neizšķirts 1:1.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Mountfield HK - Bílí Tygři Liberec, 16.03.2018...
flashscore.com
https://www.del.org/
erstebankliga.at

     [+] [-]

, 2018-03-17 07:59, pirms 6 gadiem
kad es teicu, ka Ri.Bukartam Leduslāčos spēlēt augstāk par 3. maiņu nespīd, daži te baigi mani apšaubīja...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-17 08:11, pirms 6 gadiem
Kas ar Džeriņu?

     [+] [-]

, 2018-03-20 06:49, pirms 6 gadiem
Prieks par vīriem, kuri pateicoties Dinamo rūdījumam Eiropas klubos bauda līderu godu.