Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Dzierkalam zaudējums bez punktiem, Bindulis izsaukts uz AHL

Dzierkalam zaudējums bez punktiem, Bindulis izsaukts uz AHL
Mārtiņš Dzierkals
Foto: http://orlandosolarbearshockey.com/

Zaudējumu ECHL mačā piedzīvoja Mārtiņa Dzierkala „Solar Bears”, kas piekāpās „Everblades” ar 1:2 ECHL mačā. Latviešu uzbrucējs trīs reizes meta pa vārtiem, taču vārtus neguva un maču pabeidza ar neitrālu lietderību.

Šosezon Dzierkals aizvadījis 43 spēles līgā, kurās guvis 14 vārtus un atdevis 18 piespēles. Ar 67 punktiem pēc 63 spēlēm „Solar Bears” ieņem trešo vietu Dienvidu konferencē un pagaidām nav garantējusi sev vietu „play-off”.

Savukārt cits hokejists no Latvijas, aizsargs Kristofers Bindulis ir izsaukts no „Stingrays” uz Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu „Bears” un iespējams, tiks pieteikts spēlei jau šonakt. Šosezon aizsargs jau aizvadījis sešus mačus AHL.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles „Capitols” ar 3:10 piekāpās ASV U-18 izlasei. Mača laikā liepājnieks vienu reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar -2. Jau piecus mačus uzbrucējs klusē, pēdējo reizi punktus gūstot marta sākumā, bet vārtus – februāra vidū. Pēc 42 aizvadītajām spēlēm uzbrucēja kontā ir 18 (11+7) punkti.

Izmantotie avoti:
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
ushl.com
Elite Prospects - Hockey Players, Stats and...


Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".