Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals ar 1+1 nokārto komandas uzvaru un tiek atzīts par pirmo zvaigzni

Dzierkals ar 1+1 nokārto komandas uzvaru un tiek atzīts par pirmo zvaigzni
Mārtiņš Dzierkals
Foto: orlandosolarbearshockey.com

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals atzīmējās ar 11 vārtu guvumu šosezon, palīdzot „Solar Bears” pārspēt „Railers” ar rezultātu 4:2 ECHL spēlē.

Dzierkals panāca 2:1 pirmajā periodā, savukārt vēlāk asistēja arī ceturtajā vārtu guvumā. Šo maču latvietis noslēdza ar +2 lietderību un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Uzbrucējs aizvadījis 31 spēle, kurās ticis pie 25 (11+14) punktiem, bet lietderības koeficients ir negatīvs -4.

Tikmēr vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā „Monsters” piedzīvoja kārtējo neveiksmi Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā, zaudējot „Wolves” ar 3:4. Latvietis šajā mačā atvairīja 29 no 33 metieniem.

„Monsters” nevienu minūti nebija vadībā šajā cīņā, un piedzīvoja likumsakarīgu zaudējumu. Šī bija jau 28. spēle Kivleniekam šosezon, ar viņu vārtos komanda izcīnījusi deviņas uzvaras. Pats vārtsargs vidēji mačā ielaiž nedaudz vairāk par trīs ripām – 3,03 un atvaira 89,5% metienu.