Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim trešdaļa, Rubīns - spēles trešā zvaigzne

Andrejs Siliņš

Gudļevskim trešdaļa, Rubīns - spēles trešā zvaigzne
Kristiāns Rubīns
Foto: Mārtiņš Aiše

Spēles ar mainīgām sekmēm dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās naktī uz ceturtdienu aizvadīja vairāki latviešu hokejisti. Kristers Gudļevskis nospēlēja vienu trešdaļu, bet Kristiāns Rubīns saņēma trešās spēles zvaigznes godu.

Amerikas hokeja līgā (AHL) pamatīgu zaudējumu piedzīvoja "Crunch", kas izbraukumā ar rezultātu 1:6 atzina Olbanī "Devils" pārākumu. Kristers Gudļevskis noskatījās, kā Adams Vilkokss pirmajās divās trešdaļās atvaira 23 metienus no 29, ielaižot sešus vārtus, bet pēdējā trešdaļā pats stājās vārtos. Kristers atvairīja visus sešus mājinieku metienus 20 nospēlētajās minūtēs, taču tas neglāba komandu no pamatīga zaudējuma.

Rietumu līgā (WHL) Kristiāna Rubīna pārstāvētās "Tigers" ar rezultātu 3:1 savā laukumā pieveica "Royals". Rubīns ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, toties nopelnīja divas soda minūtes, sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+2) un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) pie uzvarām tika abas latviešu pārstāvētās komandas. Rodrigo Ābola "Titan" ar 4:3 viesos pārspēja "Wildcats", bet Ābolam trīs metieni pa vārtiem, divi spēka paņēmieni un 11 uzvarēti iemetieni no 17.

Savukārt Mārtiņa Dzierkala "Huskies" ar 2:1 mājās apspēlēja "Foreurs". Dzierkalam četri metieni pa vārtiem un četras soda minūtes.