Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atvaira 33 metienus, Rihardam Bukartam piespēle uzvaras vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins atvaira 33 metienus, Rihardam Bukartam piespēle uzvaras vārtos
Elvis Merzļikins. Foto: blick.ch

Eiropas hokeja līgās šovakar laukumā devās vairāki Latvijas izlases hokejisti un tuvākie kandidāti. Uzvara Elvim Merzļikinam, rezultatīva piespēle uzvaras vārtos Rihardam Bukartam, bet Nikolajs Jeļisejevs guva vārtus pēc Eduarda Hugo Jansona piespēles.

Šveice

"Lugano" izdevās tikt galā ar "Servette" – 5:2. Laukuma saimnieki jau trešajā minūtē nonāca iedzinējos, bet pirmās trešdaļas turpinājumā atbildēja ar diviem vārtiem pusminūtes laikā, izvirzoties vadībā. Beigās "Lugano" iemeta vēl divas ripas tukšos vārtos. Elvis Merzļikins atvairīja 33 no 35 metieniem (94,3%).

Zviedrija

"Orebro" mājās ar 1:4 zaudēja "Rogle". Līdz pēdējai minūtei komandas šķīra tikai viens rezultatīvs metiens, taču tad viesiem izdevās gūt vārtus 45 un divas sekundes pirms beigām, nodrošinot panākumu. Rodrigo Ābols laukumā pavadīja 14:54 minūtes, izdarīja divus metienus un vienu spēka paņēmienu, dueli pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

VHL

Almetjevskas "Neftyanik" viesos ar 4:1 pieveica "Sarov". Abas komandas pirmajās astoņās minūtēs apmainījās vārtu guvumiem, bet turpinājumā izpaudās viesu pārākums. Trešos vārtus guva Nikolajs Jeļisejevs, bet viņam rezultatīvi piespēlēja Eduards Hugo Jansons, kuram tas bija pirmais punkts sezonā. Jansons laukumā pavadīja 19:14 minūtes, izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jeļisejevs pārtrauca piecu spēļu sauso sēriju. Viņš laukumā pavadīja 14:02 minūtes, izdarīja trīs metienus un maču pabeidza ar neitrālu lietderību.

Vācija

"Wild Wings" savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā pārspēja "Red Bull". Laukuma saimnieki pirms beidzamās trešdaļas bija vadībā, taču divas ielaistas ripas lika nonākt iedzinējos, turklāt "Red Bull" vadībā izvirzījās 62 sekundes līdz beigām. Taču arī "Wild Wings" nepadevās un pusminūti vēlāk panāca izlīdzinājumu. Bija jāspēlē pagarinājums, un tajā uzvarēja mājinieki. Turklāt uzvaras vārtos rezultatīvi piespēlēja Rihards Bukarts, kurš spēlēja ceturtajā maiņā, uz ledus pavadot 13:31 minūti, izdarot vienu metienu un nopelnot neitrālu lietderību.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-16 06:56, pirms 5 gadiem
Bukartam 12 spēlēs, seši punkti. Vismaz tur līmeni, nav kā Dinamo.

     [+] [-]

, 2018-11-16 12:37, pirms 5 gadiem
Bukarsts jau 4aja mainaa, nu nevelk limeni laikam.