Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šišļaņņikovam divi vārti Alpos, Punnenovs atvaira 19 no 20

Šišļaņņikovam divi vārti Alpos, Punnenovs atvaira 19 no 20
Ivars Punnenovs
Foto: www.zol.ch

Šodien tika atsākti vairāki Eiropas valstu čempionātu pēc izlašu pauzes. Vislabāk veicies Oļegam Šišļaņņikovam, kurš guvis divus vārtus, un Ivaram Punnenovam, kurš ielaida tikai vienus vārtus komanda uzvarā.

Zviedrijas čempionātā “Orebro” ar 3:2 pārspēja “Skelleftea”. Rodrigo Ābols palika ārpus pieteikuma, šosezon uzbrucējs aizvadījis 13 spēles un punktus nav guvis. Dānijā “Fighters” ar 2:4 piekāpās “Bulldogs”. Viktors Čubars rezultatīvi piespēlēja otrajā vārtu guvumā, nopelnot ceturto rezultativitātes punktu šajā sezonā.

Alpu hokeja līgā “Kitzbuheler” papildlaikā ar 3:4 piekāpās “Feldkirch”. Divus vārtus zaudētāju komandā guva Oļegs Šišļaņņikovs, savukārt Gatim Spruktam viena rezultatīva piespēle.

Šveicē Ivars Punnenovs atvairīja 19 no 20 metieniem “Tigers” uzvarā pār “Davos” papildlaikā ar 2:1. Cits latviešu vārtsargs nebija tik veiksmīgs, jo tika galā tikai ar 21 no 25 metieniem, bet “Lugano” piekāpās “Fribourg-Gotteron” ar 2:4. Vēl vienā NLA spēlē Ronalds Ķēniņš pavadīja laukumā 14:15 minūtes “Lions” uzvarā pār “Bern”, maču pabeidzot ar -1.

Francijā Māris Jučers ielaida sešus vārtus no 26 metieniem “Lyon” zaudējumā pret “Rouen”. Vēl divi laukuma spēlētāji palika bez punktiem - Renārs Demiters ar neitrālo lietderību, bet Artūram Mickēvičam -2. “Strasbourg” ar 1:2 piekāpās “Chamonix”, vienīgos vārtus zaudētāju komandā guva Edgars Dīķis no Edmunda Augstkalna piespēles, bet Sergejs Pečura palika bez punktiem. “Mullhouse” cieta sagrāvi pret “Gap” ar 2:8. Abi latviešu leģionāri bez rezultativitātes punktiem, Artūram Ševčenko -1, Rolandam Vigneram -2.