Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam 11. punkts 12 spēlēs, Jansons atgriežas laukumā pēc trīs nedēļu pauzes

Ozoliņam 11. punkts 12 spēlēs, Jansons atgriežas laukumā pēc trīs nedēļu pauzes
Artūrs Ozoliņš. Foto: www.hclada.ru

Šodien pie uzvarās Krievijas Augstākajā līgā (VHL) tika Artūra Ozoliņa „Lada”, kas pārspēja „Izhstal” ar 3:1, latvietim atzīmējoties ar rezultatīvo piespēli, bet Eduarda Hugo Jansona un Nikolaja Jeļisejeva „Neftyanik” sīvā cīņā piekāpās „Dizel” ar 3:4.

No Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgta Toljati „Lada” tika pie 11. panākuma 13 mačos, uzvarot „Izhstal” ar 3:1. Rezultātam esot 2:1, Artūra Ozoliņa komanda iemeta ripu tukšos vārtos, garantējot sev uzvaru, bet ar piespēli šajā rezultatīvajā uzbrukumā atzīmējās arī latviešu uzbrucējs, kurš laukumā pavadīto 19:02 minūšu laikā izdarīja divus metienus, ka arī uzvarēja desmit no 18 iemetieniem. Ar 11 (4+7) punktiem 12 spēlēs Ozoliņš ir otrais rezultatīvākais spēlētājs „Lada”.

Divu latviešu pārstāvētā Aļmetjevskas „Neftyanik” vienība ar piedzīvoja trešo neveiksmi sezonā, zaudējot Penzas „Dizel” ar 3:4. Tikai trešo spēli šosezon aizvadīja aizsargs Eduards Hugo Jansons, kurš pēdējo maču aizvadījis 22. septembrī. Šoreiz aizsargs pie rezultativitātes punktiem netika, bet uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs mačam netika pieteikts. Iepriekšējās desmit spēlēs Jeļisejevs guvis vienus vārtus un atdevis divas piespēles. „Neftyanik” ieņem desmito vietu līgā ar astoņām uzvarām 11 spēlēs.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт