Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Artūram Ozoliņam pārtrūkst rezultativitātes sērija VHL, Bičevskim neveiksme Čehijā

Artūram Ozoliņam pārtrūkst rezultativitātes sērija VHL, Bičevskim neveiksme Čehijā
Artūrs Ozoliņš (Nr. 12). Foto: Vladimir Gorshkov/hc-molot.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi uzbrucēja Artūra Ozoliņa Permas "Molot-Prikamye", kas četru spēļu izbraukuma sērijas noslēgumā ar 2:4 atzina Učalu "Gornyak" pārākumu.

32 gadus vecajam hokejistam, kurš šodien laukumā pavadītajās 17:23 minūtēs atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, kā arī uzvarēja desmit no 19 (52,6%) iemetienu, pārtrūka trīs spēļu rezultativitātes sērija. Ozoliņš iepriekšējos mačos bija spējis iekrāt trīs (1+2) punktus, bet šodien palika tukšā. Interesanti, ka abas komandas otrā perioda sākumā spēja gūt vārtus skaitliskajā mazākumā.

Artūrs Ozoliņš VHL kopš 2013. gada pārstāvējis arī Penzas "Dizel", Angarskas "Yermak", Krasnojarskas "Sokol" un Toljati "Lada" vienības, kuras sastāvā pagājušajā sezonā 52 spēlēs atzīmējās ar 30 (12+18) rezultativitātes punktiem un 23 soda minūtēm. Latvijas pieaugušo valstsvienības rindās uzbrucējs bijis tikai pārbaudes spēlēs.

Permas "Molot-Prikamye" pagājušajā sezonā VHL 2. konferencē palika 13. vietā, izslēgšanas spēļu turnīrā neiekļūstot.

Savukārt pārbaudes spēlē starp divām Čehijas "Tipsport" Ekstralīgas komandām uzbrucējs Māris Bičevskis cīnījās "Mlada Boleslav" ceturtajā maiņā, komandai pagarinājumā ar 0:1 zaudējot Prāgas "Sparta".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры


Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.