Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E. Kulda: "Lieliska sajūta – pirmajā spēlē pilnas tribīnes un pirmie vārti"

Rolands Eliņš

E. Kulda: "Lieliska sajūta – pirmajā spēlē pilnas tribīnes un pirmie vārti"
Edgars Kulda. Foto: hokej.zlin.cz

Latvijas hokejists Edgars Kulda piedzīvoja debiju Čehijas hokeja čempionātā, palīdzot „Zlin” ar 4:2 pārspēt „Ocelari”. Kulda izcēlās ar diviem punktiem (1+1) un pēc spēles intervijā kluba mājaslapā apgalvoja, ka ātri gūtie vārti ļoti palīdzējuši turpmākajā spēlē.

„Tā ir lieliska sajūta, aizvadīt pirmo mājas spēli pie pilnām tribīnēm un gūt savus pirmos vārtus,” sacīja Edgars Kulda, kurš piekrita, ka ar ļoti aktīvu spēles sākumu izdevies pārsteigt pretiniekus. „Šajā mačā mēs parādījām, kā vēlāmies spēlēt visu sezonu, mēs vēlējāmies izaicināt viņus. Zinājām, ka pretinieki pieļaus kļūdas, ja pielietosim aktīvu presingu, tāpēc arī visi tik aktīvi devās uz priekšu un tāpēc arī guvām vārtus. Trešo perioda sākām nedaudz lēnāk, vairs tik labi necīnījāmies, gandrīz vai tikai skatījāmies, kā „Ocelari” spēlē, taču pēc ielaistajiem vārtiem saņēmāmies.”

Kulda pēc savas rezultatīvās debijas atzina, ka ātri gūtie vārti palīdzējuši iejusties laukumā: „Es komandā ierados šovasar, un pagaidām man daudz kas ir jauns. Palīdzēja tas, ka ātri guvu vārtus, uzreiz laukumā jutos daudz komfortablāk, viss bija vieglāk. Ceru līdzīgi arī turpināt.”

„Pirms pieciem gadiem neviens no manas valsts nebija Zlīnā spēlējis. Bukijs (Rihards Bukarts) pirmais, kurš šeit ieradās, un esmu priecīgs, ka tagad varu spēlēt šeit,” sacīja Kulda. Kulda arī izteica prieku par vietējo līdzjutēju atbalstu: „Mums pēc spēles bija uzvaras aplis, kurām man bija jāiet pa priekšu. Es nezināju šādu tradīciju. Taču fani bija lieliski, viņus visu laiku varēja dzirdēt, un varēja sajust viņu atbalstu.”

„Zlin”, kuru pārstāv arī Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs, savu nākamo spēli Čehijas līgā aizvadīs rīt pret „Litvinov”. Jāpiemin, ka abi Latvijas hokejisti ir „Zlin” vienīgie leģionāri sezonas sākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.zlin.cz/clanek.as...

     [+] [-]

, 2018-09-15 14:40, pirms 6 gadiem
Izlauzies no DR žņaugiem.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-15 14:47, pirms 6 gadiem
Mūsu "čehi" labi spēlē šajā līgā. Tas liecina par šīs līgas spēku.

     [+] [-]

, 2018-09-15 15:06, pirms 6 gadiem
pa skaistu, Edža Kuldinieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja