Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Balcera komanda brīnumaini tiek "play-off", Kivlenieks pēdējā mačā ielaiž piecus vārtus

Balcera komanda brīnumaini tiek "play-off", Kivlenieks pēdējā mačā ielaiž piecus vārtus
Matīss Kivlenieks
Foto: John Saraya, www.clevelandmonsters.com

Sezonas noslēdzošajā spēlē Matīss Kivlenieks ielaida piecus vārtus „Monsters” zaudētajā cīņā pret „Griffins” ar 4:6. Vārtsargs atvairīja 30 no 35 metieniem, bet pēdējā ripa ielidoja tukšos vārtos.

Debijas gadā AHL Kivlenieks aizvadījis 43 spēles, kurās atvairījis 89,1% metienu un vidēji ielaidis 3,21 vārtus, vienu maču nospēlējot sausā. Pagājušajā sezonā latvietis tika atzīts par gada spēlētāju un vārtsargu Savienoto valstu hokeja līgā (USHL)

Kristofers Bindulis izdarīja četrus metienus pa Kristera Gudļevska sargātajiem vārtiem „Bears” uzvarētajā mačā pār „Sound Tigers” ar 2:1. Spēles gaitā aizsargs pavadīja divas minūtes uz noraidīto soliņa un noslēdza spēli ar pozitīvu lietderību +1, kamēr vārtsargs atvairīja 23 no 25 metieniem. Sezonas laikā Bindulis aizvadījis 12 mačus AHL, kuros ticis pie viena punkta par piespēli, bet Gudļevskis stājies vārtos 37 reizes, atvairījis 89,7% metienu, atvairījis 2,83 vārtus un aizvadījis trīs sausās spēles.

Teodora Bļugera „Penguins” pēcspēles metienu sērijā atzina „Phantoms” pārākumu – 1:2. Latviešu uzbrucējs maču noslēdza ar -1, bet pēc 70 nospēlētajiem mačiem viņa lietderība ir +16. Bļugera kontā ir 45 (21+24) punkti. Bet Rūdolfa Balcera „Barracuda” ar 2:1 pārspēja „Heat” sezonas pēdējā spēlē un izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas, brīnumaini iegūstot pēdējo ceļazīmi uz Kaldera kausu. Vēl nesen "Barracuda" bija pēdējā vietā divīzijā un atpalika par desmit punktiem, tomēr izrāva ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā un Kaldera kausa pirmajā kārtā tiksies ar divīzijas uzvarētāju Tūsonas "Roadrunners". Latviešu uzbrucējs palika bez punktiem, savukārt 67 sezonas mačos Balcers guvis 23 vārtus un atdevis 25 piespēles.

Šovakar pēdējās spēles aizvadīs Gudļevska „Sound Tigers”, kas palika ārpus „play-off” un Bļugera „Penguins”, kas turpinās cīņa par Kaldera kausu

Otro panākumu ECHL „play-off” izcīnīja Mārtiņa Dzierkala „Solar Bears”, pārspējot „Stingrays” ar 2:1. Ne iepriekšējā, ne arī šajā mačā latviešu uzbrucējs nepiedalījās. Savukārt USHL turnīrā Vernera Egles „Capitols” ar 1:4 zaudēja „RoughRiders”. Pēdējos 14 mačos latvietis guvis vien divus (1+1) punktus, savukārt 46 sezonas spēlēs – 19 (12+7) punktus.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
USHL


, 2018-04-15 08:56, pirms 6 gadiem
Ar uzvaru pār Heat, Balcera komanda nodrošināja vietu playoff.
, 2018-04-15 14:15, pirms 6 gadiem
rihis77 rakstīja: Ar uzvaru pār Heat, Balcera komanda nodrošināja vietu playoff.
Autoram neliekas, ka tas būtu jāpiemin rakstā...
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.