Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram piespēle, Rubīnam divas un otrās zvaigznes gods

Bļugeram piespēle, Rubīnam divas un otrās zvaigznes gods
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Otro spēli pēc kārtas rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgā izdarīja Teodors Bļugers, bet Kristers Gudļevskis palika uz rezervistu soliņa. Savukārt Rietumu hokeja līgā divas reizes partneriem asistēja un par mača otro zvaigzni tika atzīts aizsargs Kristiāns Rubīns.

Amerikas Hokeja līgā trešo reizi pēdējos četros mačos rezultatīvu piespēli izpildīja Teodors Bļugers, taču Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins" mājās ar 1:2 piekāpās "Bears". Laukuma saimnieki trešās trešdaļas vidū realizēja skaitlisko pārsvaru un panāca izlīdzinājumu (1:1), taču vien pēc 27 sekundēm atkal nonāca iedzinējos un piedzīvoja otro zaudējumu divos mačos. Bļugers vienreiz meta pa pretinieku vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņa rēķinā 53 mačos ir 29 (6+23) punkti.

Trešo panākumu pēc kārtas svinēja Sirakjūzu "Crunch", kas guva divus vārtus vairākumā un ar 4:1 savā laukumā pārspēja "Senators". Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis palika uz rezervistu soliņa, bet viņa komandas biedrs Maiks Makkena atvairīja 28 no 29 sāncenšu metieniem. "Penguins" joprojām ir Austrumu konferences līdere, bet "Crunch" ierindojas otrajā pozīcijā savā divīzijā (Kaldera kausa izcīņai kvalificēsies katras divīzijas četras spēcīgākās komandas).

Rietumu hokeja līgas ceturtdaļfinālā Medicine "Hat Tigers" atzina "Hurricanes" pārākumu (4:5), piedzīvoja trešo neveiksmi un nonāca viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām. Kristiāns Rubīns atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, ieguva pozitīvu lietderību +2, kā arī tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Latviešu aizsargs deviņos izslēgšanas mačos nopelnījis sešus (0+6) punktus.

Viena zaudējuma attālumā no sezonas noslēguma Kvebekas Junioru hokeja līgā nonāca Ruānas-Norandas "Huskies", bez Mārtiņa Dzierkala palīdzības izbraukumā nespējot pieveikt "Sagueneens" - 1:3.

Neveiksmi cieta arī Rodrigo Ābols un "Acadie-Bathurst Titan", kas savā laukumā ielaida trīs ripas otrajā trešdaļā un ar 1:5 kapitulēja "Armada", tomēr sērijā saglabā minimālu pārsvaru - 3-2. Ābols veica trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja 10 no 18 iemetieniem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Deviņās izslēgšanas spēlēs Rodrigo guvis piecus vārtus un četras reizes asistējis partneriem.

Izslēgšanas cīņas sākušās arī Savienoto Valstu hokeja līgā. Matīss Edmunds Kivlenieks atvairīja 21 no 22 metieniem, palīdzot "Sioux City Musketeers" ar 4:1 pārspēt "Buccaneers. Savukārt Čikāgas "Steel" ar identisku rezultātu (4:1) apspēlēja "Phantoms", bet Eduards Tralmaks divas reizes apdraudēja sāncenšu vārtu drošību un nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
WHL Network
QMJHL – Includes live game day coverage,...
USHL

  +1 [+] [-]

, 2017-04-15 09:05, pirms 7 gadiem
Cik spēles vispār Gudļevskis ir aizvadījis kopš Maika pievienošanās? Izskatās ka viņu tur vairs pie šprices vispār nelaiž,pat tad kad Maiks konkrēti zaudē un laiž iekšā....

     [+] [-]

, 2017-04-15 10:06, pirms 7 gadiem
Tas, protams, bus satriecoshi, ja Blugers bus lielajos Pingvinos, bet tikai nesaprotu ko tad vinjam ir jaizkonkuree. Sastavs tur ir nezheligs un 4.mainja diez vai vinju tures.
Zhel, ka nav vairak informacijas par Dzierkalu, viss gaja vinja karjeraa tik labi, bet tagad trauma un sameraa vaja sezona. Varbut vismaz uz izlasi tiks un tur sevi labi parada.

     [+] [-]

, 2017-04-15 10:28, pirms 7 gadiem
Sochi rakstīja: Tas, protams, bus satriecoshi, ja Blugers bus lielajos Pingvinos, bet tikai nesaprotu ko tad vinjam ir jaizkonkuree. Sastavs tur ir nezheligs un 4.mainja diez vai vinju tures.
Zhel, ka nav vairak informacijas par Dzierkalu, viss gaja vinja karjeraa tik labi, bet tagad trauma un sameraa vaja sezona. Varbut vismaz uz izlasi tiks un tur sevi labi parada.
Vispār jau, Pingvīnos ir 40gadīgais centrs Mets Kalens kuram ir pēdējais līguma gads, arī Bonino kurš pēc 37 punktu sezonas noteikti gribēs treknāku līgumu. Tā kā iespējas ir.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-15 10:40, pirms 7 gadiem
Raksts par Stenlija kausa spēlēm laikam jāgaida tikpat ilgi ,cik Oilers uzvara play off pēc daudzu gadu pauzes.

     [+] [-]

, 2017-04-15 11:46, pirms 7 gadiem
Prieks par Bļugeru. Cerams tiks nākamsezon arī pacīnīties lielajos Pingvīnos

     [+] [-]

, 2017-04-15 13:55, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Mitens papildinās mūsējo bariņu NCAA.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-15 14:22, pirms 7 gadiem
Ābolu, Gudļevski, Rubīnu uz izlasi vēlētos.