Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Mickevičam 2+1 Francijas "play-out", Robertam Bukartam sezona noslēgusies

Mickevičam 2+1 Francijas "play-out", Robertam Bukartam sezona noslēgusies
Artūrs Mickevičs (nr. 91). Foto: https://www.facebook.com/lhc.les.lions/

Šovakar Artūrs Mickevičs izcēlās diviem vārtiem un vienu piespēli Francijas čempionāta "play-out" turnīra spēlē, palīdzot "Lions" apspēlēt "Strasbourg" ar 7:4, savukārt, Roberta Bukarta Prāgas "Sparta" zaudēja trešo 1/8 fināla spēli un izstājās no cīņas par Čehijas zeltu.

Čehija

Zlinas „Berani” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja „Mlada Boleslav” ar 2:1, un izlīdzināja rezultātu „play-off” kvalifikācijas sērijā – 2:2. Aizsargs Ralfs Freibergs laukumā pavadīja 22:41 minūtes, maču noslēdzot ar negatīvu lietderību -1, bet uzbrucējam Edgaram Kuldam 13:24 minūtes. Sērijas izšķirošā spēle norisināsies 17. martā.

Noslēgusies sezona Robertam Bukartam, kura „Sparta” piedzīvoja trešo zaudējumu pret „Vitkovice” ar 1:5. Latviešu uzbrucējs viņam atvēlētajās 18:35 minūtēs četras reizes meta pa vārtiem. Četros „play-off” mačos Bukarts nav guvis punktus, nopelnot lietderību -1.

Francija

Pirmo cīņu „Magnus” līgas pusfinālā aizvadīja „Rapaces”, ko pārstāv Roberts Jekimovs un Elvijs Biezais. Mačs pret Ruānas „Dragons” tika apturēts trešajā trešdaļā, jo arēnā rādās problēmas ar ledu. Tajā brīdī „Rapaces” bija iedzinējos ar 0:2.

Turnīrā par palikšanu „Lions” ar 7:4 sakāva „Strasbourg”. Ar diviem vārtiem un vienu piespēli izcēlās Artūrs Mickevičs, bet vienu ripu sāncešu vārtos iemeta Kalvis Ozols

Slovākija, Austrija

„Poprad” izcīnīja trešo uzvaru Slovākijas ceturtdaļfinālā, apspēlējot „Košice” ar 4:2. Aizsargs Artūrs Salija laukumā pavadīja 7:30 minūtes un atzīmējās ar diviem metieniem. No iekļūšanas pusfinālā „Poprad” šķir viena uzvara, sērijā 3:0.

Austrijas atklātā čempionāta ceturtdaļfināla otrajā spēlē „99ers” papildlaikā piekāpās „Black Wings” ar 3:4. Zintis Nauris Zuševics pie rezultativitātes punktiem netika. Katra komanda izcīnījusi vienu uzvaru sērijā.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
HockeySlovakia.sk | oficiálny web slovenského...
https://www.erstebankliga.at
https://www.liguemagnus.com/


, 2019-03-16 08:07, pirms 5 gadiem
Bukartam sezona ļoti pieticīga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
4

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".