Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalova ''Barracuda'' AHL nostiprinās Rietumu pirmajā vietā

Krišs Upenieks

Jevpalova ''Barracuda'' AHL nostiprinās Rietumu pirmajā vietā
Ņikita Jevpalovs
Foto: sjbarracuda.com

Aizvadītajā naktī divu Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi aizvadījuši spēles Ziemeļamerikas hokeja līgās.

Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē ''Barracuda'' gandrīz izlaida mača pirmajā periodā iekrāto 3:0 pārsvaru, tomēr spēja pieveikt Bekersfildas ''Condors'' ar minimālu 4:3.

Latvijas uzbrucējs Jevpalovs izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Ņikita 53 spēlēs iekrājis 12 vārtus un sešas rezultatīvas piespēles. Ar 80 punktiem 55 spēlēs ''Barracuda'' ir Rietumu konferences līdervienība.

Rietumu hokeja līgā (WHL) pamatīgu sagrāvi piedzīvojusi Latvijas aizsarga Kristiāna Rubīna ''Tigers'', kas savā laukumā vairāk nekā 3000 skatītāju klātbūtnē ielaida astoņas ripas (3:8) pret ''Rebels''. 1997. gadā dzimušais Rubīns nebija savas komandas pieteikumā.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
WHL Network

  +3 [+] [-]

, 2017-03-15 10:58, pirms 7 gadiem
...tikai autors nav izskaidrojis vienu svarīgu niansi - kāpēc Barracuda ar 80 punktiem Rietumu konferences 1. vietā, kamēr Grand Rapids Griffins ar 81 punktu ir tikai Rietumu konferences 3. vietā.

Izskaidrojums ir sekojošs: 6 Klusā okeāna divīzijas komandas sezonā aizvada par 8 spēlēm mazāk nekā pārējās komandas (68 spēles, kamēr pārējām komandām ir 76 spēles sezonā), tāpēc komandu ieņemtās vietas līgā tiek rēķinātas nevis pēc izcīnītajiem punktiem, bet gan pēc procentiem - cik procentus no maksimāli iespējamiem punktiem komanda ir izcīnījusi.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-15 14:49, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ... - cik procentus no maksimāli iespējamiem punktiem komanda ir izcīnījusi.
kā VEF un Valka/Valga - Olybet LBL