Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš joprojām rezultatīvs Krievijā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Ozoliņš joprojām rezultatīvs Krievijā
Artūrs Ozoliņš pārbaudes spēlēs Latvijas izlases kreklā
Foto; F64/ Romāns Kokšarovs

VHL līgā Krievijā pie kārtējā rezultativitātes punkta ticis uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš palīdzēja Krasnojarskas ''Sokol'' komandai izcīnīt panākumu ar 3:1. Ne tik labas sekmes citiem šovakar savos klubos spēlējošajiem latviešiem.

Baltkrievijas Ekstralīgas spēlē sagrāvi ar rezultātu 0:4 piedzīvoja Edija Brahmaņa pārstāvētā ''Gomel'' komanda, kas piekāpās Soļigorskas ''Shakhtyor''. Latviešu uzbrucējs atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem.

Krievijā, VHL labāk veicās Artūram Ozoliņam, kurš guva vārtus Krasnojarskas komandas uzvarā ar 3:1 pret ''Sputnik'' komandu. Tieši latvietis atklāja spēles rezultātu. Artūram arī pozitīvs lietderības koeficients +2, 14 uzvarēti iemetieni no 24, kā arī četri metieni pa vārtiem 17:55 nospēlētās minūtēs. 50 spēlēs uzbrucējs iekrājis 33 (13+20) punktus.

Uzvaru ar 3:1 izcīnīja Eduarda Hugo Jansona pārstāvētā ''Neftyanik'' komanda, kas apspēlēja ''Bars''. Latviešu aizsarga vārds spēles pieteikumā gan neatradās. Neveiksmi piedzīvoja vairāku latviešu hokejistu pārstāvētā ''Tsen Tou'' komanda'', kas ar 0:3 atzina ''SKA - Neva'' pārākumu. Aizsargs Ēriks Ševčenko uz ledus pavadītajās 17:43 minūtēs atzīmējās ar divām soda minūtēm, kā arī vienu metienu pa vārtiem. 18:30 minūšu liels spēles laiks uzbrucējam Nikolajam Jeļisejevam, kurš statistikas rādītājos neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт