Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Zviedrijas “Frolunda” ceturto reizi iekļūst Čempionu hokeja līgas finālā

Zviedrijas “Frolunda” ceturto reizi iekļūst Čempionu hokeja līgas finālā
Zviedrijas "Frolunda" ceturto reizi komandas vēsturē iekļūva IIHF Čempionu līgas finālā

Zviedrijas hokeja līgas vicelīdere „Frolunda” izcīnīja pārliecinošo panākumu Čempionu hokeja līgas (ČHL) otrajā finālspēlē, pārspējot Čehijas „Plzen” ar 3:1, līdz ar to uzvarot arī divu maču summā un iekļūstot turnīra finālā.

Pirmā spēle norisinājās pirms nedēļas, un tajā „Frolunda” spēra pirmo soli fināla virzienā, svinot uzvaru ar 6:3. Zviedrijas komanda veiksmīgi uzsāka arī otro maču, un pēc amerikāņa Raiena Laša vārtu guvuma izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē – 1:0. Otrajā periodā vārti netika gūti, bet mājinieki nostādīja sevi neizdevīgā pozīcijā, tā beigās saņemot divus noraidījumus.

Tas nozīmēja, ka noslēdzošās trešdaļas sākumā viesi spēlēs lielajā vairākumā. Janam Kovaržam atlika nosēdēt uz noraidīto soliņa tikai vienu sekundi, kad „Frolunda” uzbrucējs Simons Hjalmašons iemeta otro ripu „Plzen” vārtos – 2:0. Vien 42 sekundes vēlāk Joels Mustonens palielināja zviedru pārsvaru līdz 3:0, un šajā brīdī čehu uzdevums kļuva par gandrīz neiespējamo.

Desmit minūtes pirms sirēnas Deniss Kindls samazināja deficītu līdz 3:1, taču tas neko neietekmēja, un divkārtējā ČHL uzvarētāja „Frolunda” ceturto reizi vienības vēsturē iekļuva sacensību finālā, turpinot tradīciju ar Zviedrijas čempionāta komandas dalību zelta mačā.

Otrā fināliste noskaidrosies rītdien Minhenes un Zalcburgas „Red Bull” komanda cīņā. Pirmā spēlē noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Čempionu hokeja līga, pusfināls

Komandas1. spēle2. spēleFināliste
Red Bull (Minhene) – Red Bull (Zalcburga)0:0;16.janv.-
Plzen – Frolunda3:61:3Frolunda

Izmantotie resursi:
https://www.championshockeyleague.com/


, 2019-01-15 21:37, pirms 5 gadiem
Iespaidīgs sniegums
, 2019-01-15 22:57, pirms 5 gadiem
Zviedri parada savu līgas limeni!
, 2019-01-16 00:00, pirms 5 gadiem
Modernie zviedri tur līmeni.
, 2019-01-16 01:33, pirms 5 gadiem
Teicami! Ģēre. Molodčiki.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".