Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam vārti, Bļugers uzveic Gudļevski

Andrejs Siliņš

Jevpalovam vārti, Bļugers uzveic Gudļevski
Ņikita Jevpalovs
Foto: San Jose Barracuda

Amerikas hokeja līgā (AHL) ar vārtu guvumu naktī uz svētdienu izcēlās Ņikita Jevpalovs, bet Teodora Bļugera komanda apspēlēja Kristera Gudļevska vienību.

"Barracuda" ar rezultātu 2:0 savā laukumā pārspēja "Heat", bet Ņikita Jevpalovs pēdējās trešdaļas sestajā minūtē atklāja mača rezultātu. Tāpat Ņikitam šajā mačā arī viens metiens pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1). Jevpalovam šie bija piektie vārti un astotais rezultativitātes punkts sezonā.

Citā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā "Penguins" ar 3:1 izbraukumā apspēlēja "Crunch", ko pārstāv Kristers Gudļevskis. Bļugers divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes par saķeršanos ar pretinieku. Gudļevskim izdevās atvairīt 20 no 22 pretinieku metieniem.

Vārtus Rietumu līgā junioriem (WHL) iemeta Rūdolfs Balcers, kurš atdeva arī rezultatīvu piespēli un palīdzēja "Blazers" ar 6:3 apspēlēt "Giants". Balceram tie bija 23. vārti un 19. rezultatīvā piespēle šajā sezonā. ASV junioru līgā (USHL) "Steel" ar 6:2 pieveica ASV izlasi, bet Eduards Tralmaks atzīmējās ar pozitīvu lietderības koeficientu (+2). "Lancers" ar 2:4 mājās atzina "Force" pārākumu, bet Erlends Kļaviņš protokolā neatzīmējās.

NCAA spēlē Kvinipekas universitāte ar 1:2 piekāpās Kornelai, bet Kārlis Čukste izdarīja vienu metienu pa vārtiem un saņēma negatīvu koeficientu (-1). Kristofers Bindulis veica trīs metienus, taču "Lakers" spēlēja neizšķirti (1:1) ar Ziemeļmičiganas universitāti. Klārksona ar 7:2 apspēlēja Braunu, un Haralds Egle uzvarētāju rindās atdeva divas rezultatīvas piespēles, saņēma divas soda minūtes un pozitīvu koeficientu (+1). Eglem šosezon pieci vārti un četras piespēles.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: naida_parpilns_agresivs_jaunietis_120102935163046

  +2 [+] [-]

, 2017-01-15 10:47, pirms 7 gadiem
"pēdējās trešdaļas sestajā minūtē atklāja mača rezultātu." Ja komandai ir sausā uzvara, tad pirmie vārti ir arī uzvaras vārti.
Mantam Armalim 2. sausā spēle sezonā, bet kuru tas interesē?

  +6 [+] [-]

, 2017-01-15 10:53, pirms 7 gadiem
Jevpalovs spēlēja 2.maiņā, prieks, ka izmantoja doto iespēju.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-15 13:05, pirms 7 gadiem
Kāpēc nav raksts par NHL spēļu rezultātiem?

  +2 [+] [-]

, 2017-01-15 13:28, pirms 7 gadiem
Un kad saks no AHL likt video kaa vismaz gust vartus. Musejie tur daudz tagad ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-15 17:05, pirms 7 gadiem
Sochi rakstīja: Un kad saks no AHL likt video kaa vismaz gust vartus. Musejie tur daudz tagad ir.
daudz - tas ir veseli 3... no 3 viens, kas golus negūst pēc definīcijas (jo vārtsargs). Otrs (Jevpalovs) golus iemet tik uz lieliem svētkiem.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-15 18:06, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: daudz - tas ir veseli 3... no 3 viens, kas golus negūst pēc definīcijas (jo vārtsargs). Otrs (Jevpalovs) golus iemet tik uz lieliem svētkiem.
Tev laikam ir neizsapnjots sapnis but par sakumklashu skolotaju, vai ari tev ieduries ir kaut kas kadaa vietaa un stipri spiezh. Es tev palugshu, lai vismaz manus ierakstus Tu nekomentetu. Forshi ir kad Tu uzraksti kaut ko zinsohu, bet tavas piebildes ir apnikushas.
Shogad ir ari 4 chalji bijushi un varbut, ka uz sezonas beigam bus vel kads. Neatceros, kad pedejos gados butu bijis vairak. Paldies

     [+] [-]

, 2017-01-15 18:07, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Blogā ir
Vai vari ludzu pateikt kuraa?

     [+] [-]

, 2017-01-15 21:03, pirms 7 gadiem
Sochi rakstīja: Tev laikam ir neizsapnjots sapnis but par sakumklashu skolotaju, vai ari tev ieduries ir kaut kas kadaa vietaa un stipri spiezh. Es tev palugshu, lai vismaz manus ierakstus Tu nekomentetu. Forshi ir kad Tu uzraksti kaut ko zinsohu, bet tavas piebildes ir apnikushas.
Shogad ir ari 4 chalji bijushi un varbut, ka uz sezonas beigam bus vel kads. Neatceros, kad pedejos gados butu bijis vairak. Paldies
Ne Tu mani taisīji, ne Tu mani mācīsi.

Tev laikam skaitīšana kā āpsim Fridolīnam: viens, divi, daudz

p.s. starp citu, arī iepriekšējā sezonā AHL uzspēlēja 4 mūsējie: Ķēniņš, Gudļevskis, Jevpalovs, Bļugers.