Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldas un Freiberga komanda ielaiž trīs ripas piecās minūtēs un zaudē, Ozoliņam 20.punkts Krievijā

Kuldas un Freiberga komanda ielaiž trīs ripas piecās minūtēs un zaudē, Ozoliņam 20.punkts Krievijā
Artūrs Ozoliņš Foto: hclada.ru

Trešdienas vakarā Čehijas hokeja čempionātā Ralfa Freiberga un Edgara Kuldas Zlīnas "Aukro Berani" , ielaižot trīs vārtus piecās minūtēs, piekāpās Librecas "Bili Tigri" ar 3:5 (0:1, 3:0, 0:4).

Ralfs Freibergs spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā pavadītajās 21:57 minūtēs, kas bija lielākais spēles laiks komandā, ar rezultativitāti neizcēlās un saņēma negatīvu lietderības koeficientu -3. Tikmēr Edgars Kulda, spēlējot trešajā maiņā, 18:56 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja divos no četriem iemetieniem, tomēr spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

"Aukro Berani" pēc otrās trešdaļas atradās vadībā ar 3:1 , taču noslēdzošās trešdaļas pirmajās piecās minūtēs izlaida pārsvaru un pat nokļuva iedzinējos ar 3:4. Spēles beigās komanda centās izlīdzināt rezultātu un nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas ļāva "Bili Tigri" gūt savus piektos vārtus.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) Artūrs Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja līgas līdervienībai "Lada" ar 4:1 pieveikt "Dinamo". Ozoliņš asistēja komandas ceturtajos vārtos un laukumā pavadītajās 19:21 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī uzvarēja 17 no 26 iemetieniem. 30 gadus vecais hokejists 22 spēlēs iekrājis jau 20 punktus (6+14).

Uzvara arī Edgara Siksnas pārstāvētājam "Saryarka", kurš ar 3:2 pieveica "Chelmet". Siksna 18:49 minūtēs divas reizes meta pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu, taču spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.
Ērikam Ševčenko "Yugra" uzvarā pret "Bars" ar 3:1 tikai 9:46 minūtēs un viens metiens, savukārt sauso zaudējumu piedzīvojis Kirila Tambijeva "Torpedo" - 0:2 pret "Zaurale". Tambijevam 15:19 minūtēs divi metieni un neitrāls lietderības koeficients.

Slovākijā Artūra Salijas rezultatīva piespēle palīdzēja "Poprad" ar 4:2 pieveikt "Liptovský Mikuláš". Salija asistēja "Poprad" pirmajos vārtus un spēli noslēdza ar rezultatīvu lietderības koeficientu +1. 22 spēlēs aizsargam pieci punkti (1+4). Citā spēlē Jāņa Andersona "Nové Zámky" papildlaikā ar 3:2 pārspēja "Banska Bystrica". Andersonam 20:43 minūtēs negatīvs lietderības koeficients -1.

Vācijas DEL kapitulācija Augstburgas "Panther" - 1:6 pret Ķelnes "Haie", taču Arvīds Reķis laukumā nedevās.

Anglijas Elites hokeja līgā (EIHL) vārtu guvums Georgam Golovkovam. Viņa un Riharda Grigora pārstāvētais "Lightning' ar 6:1 pārspēja "Clan".

Izmantotie resursi:
hokej.cz
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockeyslovakia.sk/sk
https://www.del.org