Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram piespēle, "Penguins" vārtsargs gūst vārtus uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugeram piespēle, "Penguins" vārtsargs gūst vārtus uzvarā
Teodors Bļugers. Foto: Aaron Doster-USA TODAY Sports

Amerikas Hokeja līgas mačā uzvaru izbraukumā izcīnīja Vilksbēras/Skrentonas "Penguins", kas ar 5:1 pieveica Springīldas "Thunderbirds". Teodors Bļugers rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtos, bet ar precīzu metienu izcēlās komandas vārtsargs Tristans Džarijs.

"Penguins" aizvadīja veiksmīgu pirmās trešdaļas izskaņu, gūstot divus vārtus 68 sekunžu laikā. Rezultātu atklāja Džarets Bērtons, kuram tie bija pirmie vārti sezonā, bet pārsvaru dubultoja Līnuss Olunds. Viņam rezultatīvi piespēlēja Teodors Bļugers, kuram tā bija piektā piespēle sezonā. Centra uzbrucējs maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2 un diviem metieniem pa vārtiem.

Pēc divām trešdaļām viesiem bija 3:0 pārsvars, taču nepilnas divas minūtes pirms beigām "Thunderbirds" vienu ripu atspēlēja. Tuneļa galā parādījās cerību stariņš, taču to nieka 14 sekundes vēlāk nodzēsa "Penguins" vārtsargs Tristans Džarijs – viņam izdevās precīzs metiens no laukuma savas puses. Pēcāk "Penguins" vēlreiz raidīja ripu tukšajos pretinieku vārtos, svinot uzvaru ar 5:1.

VIDEO: Bļugers asistē, "Penguins" vārtsargs iemet

  -1 [+] [-]

, 2018-11-15 03:56, pirms 5 gadiem
Vārtsarga gols atgādina no seriāla "Molodožka" Bakina golu.