Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsarga Ševčenko "Metallurg" Krievijā pārtrūkst sešu uzvaru sērija

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Aizsarga Ševčenko "Metallurg" Krievijā pārtrūkst sešu uzvaru sērija
Ēriks Ševčenko (Nr. 6) aizsardzībā. Foto: metallurg-nk.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) sešas iepriekšējās spēles uzvarējusī aizsarga Ērika Ševčenko pārstāvētā Novokuzņeckas "Metallurg" šodien ar 2:3 piekāpās Ustjkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo".

Ševčenko šodien spēlēja "Metallurg" pirmajā aizsargu pārī, nopelnot divas soda minūtes. Latvietis šosezon aizvadītajās 12 spēlēs izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. "Metallurg" ar 14 spēlēs iekrātiem 19 punktiem VHL 2. grupā ir piektajā pozīcijā.

Paralēlajā spēlē divu zaudējumu sēriju pārtrauca uzbrucēja Artūra Ozoliņa Toljati "Lada", izbraukumā ar 2:0 apspēlējot turnīra pastarīti Angarskas "Yermak", kam šī bija septītā neveiksme pēc kārtas. Rezultātu "Lada" atklāja vien otrā perioda 15. minūtē.

Šosezon 14 mačos 11 rezultativitātes punktus - trīs vārtus un astoņas rezultatīvās piespēles - iekrājušais Ozoliņš šodien protokolā ar to neizcēlās. "Lada" VHL 1. grupas kopvērtējumā ar 23 punktiem pakāpās uz trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт