Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam vārti un rezultatīva piespēle "Pinguine" pārliecinošā uzvarā

Vasiļjevam vārti un rezultatīva piespēle "Pinguine" pārliecinošā uzvarā
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.eishockey-24.de

Vācijas spēcīgākajā hokeja līgā (DEL) šodien ar vārtu guvumu izcēlies pieredzējušais Latvijas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kurš palīdzēja savai komandai Krēfeldes "Pinguine" ar 5:2 uzvarēt Manheimas "Adler". Latviešu hokejista rēķinā arī viena rezultatīva piespēle.

Herberts Vasiļjevs mača 13. minūtē palīdzēja Kailam Zonenburgam realizēt skaitlisko vairākumu un izvirzīties Krēfeldei vadībā, bet trešā perioda 10. minūtē panāca 4:1 "Pinguine" labā. Pie panākuma tika arī aizsargs Arvīds Reķis un Augsburgas "Panther", kas ar 4:2 uzvarēja "Ingolstadt" vienību. Reķim negatīvs koeficients (-1), bet zaudētāju rindās mačā piedalījās bijušais Latvijas U18 izlases uzbrucējs Edijs Rinke-Leitāns.

16 gadus vecais aizsargs Kristiāns Rubīns vakar debitēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā "Allsvenskan", bet šodien jau devās laukumā "Västerås" U20 komandas sastāvā Zviedrijas čempionāta "SuperElit" (spēcīgākajā) līgā. Lai gan viņa pārstāvētā komanda zaudēja ar 2:4, latviešu aizsargam labs sniegums – viena rezultatīva piespēle un dalība abos komandas gūtajos vārtos. Rubīns arī vienreiz meta pa "Leksands" vārtiem.

Čehijas Ekstralīgā šodien zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Jura Štāla un aizsarga Jēkaba Rēdliha pārstāvētais Karlovi Varu "Energie". Štālam 12 minūtēs un 28 sekundēs viens metiens pa vārtiem, J.Rēdliham 16 minūtēs un 41 sekundē viens metiens un viens spēka paņēmiens, bet "Energie" ar 3:4 piekāpās Vitkovices "Steel". Tikmēr Koba Jass un Liberecas "Bili Tygri" izbraukumā ar 2:3 piekāpās Prāgas "Slavia". Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 13 minūtes un 12 sekundes un vienreiz meta pa vārtiem.

EBEL spēlē aizsargs Guntis Galviņš un Bolzāno "Foxes" ar 0:3 piekāpās "Villach". Latvijas hokejists spēlēja otrajā maiņā un tika pie negatīva koeficienta (-1). Savukārt Grācas "99ers" ar 3:4 pagarinājumā zaudēja Lincas "Liwest". Grācas pieteikumā netika iekļauts uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) uzvaru izcīnīja Angarskas "Yermak", kas ar 6:3 uzvarēja Kazaņas "Bars". "Yermak" sastāvā spēli aizvadīja aizsargs Mārtiņš Jakovļevs, kurš nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu koeficientu (-1).

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pie uzvaras šodien tika uzbrucējs Deniss Baškatovs un Minskas "Yunost", kas 3:2 uzvarēja Stupino "Kapitan". Baškatova rēķinā neitrāls koeficients, divas soda minūtes un 14 uzvarēti iemetieni (no 18). Šosezon viņam piecās spēlēs divi (1+1) punkti.

Izmantotie resursi:
Svenska Ishockeyförbundet
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Hokej.cz - web českého hokeje
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-15 03:42, pirms 10 gadiem
AlusBurts rakstīja: Vasiljevs,ja kas, labi noderetu Dinamo! gan iemetienus prot uzvaret,gan ka centrs ir labs
Preks kam vinam spelet arpus majaam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-15 11:37, pirms 10 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Ka tik Rēdlihs ar Štālu neizlido no kluba, tālu netiks, ja tā turpinās zaudēt.

Vasiļjevs turpina priecēt, savā vecumā Eiropas grandu līgā un spēlē, uzvar, nevar salīdzināt to meistarības līmeni ar Štālu, Brahmani, un arī Dinamo hokejistiem.
Kerčs vēl tagad varētu uzraut tajā grandu līgā,pie vēlmes. Čempionu līga tev vēl nav to aci pavērusi ?

Te tev ir iespēja pavērot,ka pēc četrām ČL spēlēm gandrīz visas DEL komandas ir tabulu pagrabos,vēlreiz apliecinot to augsto DEL līmeni

Elite Prospects - Champions Hockey League...