Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A. Kuldas "Red Star" un Brahmaņa "Gomel" izcīna uzvaras

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

A. Kuldas "Red Star" un Brahmaņa "Gomel" izcīna uzvaras
Edijs Brahmanis
Foto: belarushockey.com

Latvijas hokejista Artūra Kuldas Pekinas "Red Star" pārbaudes spēlē ar 4:2 pieveica Novosibirskas "Sibir", kamēr Edija Brahmaņa "Gomel" Baltkrievijas kausa mačā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Žlobinas "Metallurg".

Priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās KHL sezonas Pekinas "Red Star" uzņēma Novosibirskas "Sibir". Pēc pirmā perioda rezultāts bija 2:0 "Red Star" labā. Tomēr jau otrā perioda 11. minūtē "Sibir" hokejisti atpalicību uz rezultāta tablo bija spējuši nodzēst - 2:2. Pēc minūtes Džefs Kinreids gan atguva vadību priekš mājiniekiem (3:2). Trešajā trešdaļā "Red Star" guva arī ceturtos vārtus, triumfējot visā mačā ar rezultātu 4:2.

Artūrs Kulda rezultativitātes punktus neguva. Pekinas "Red Star" pēdējā pārbaudes mačā, kas notiks 15. augustā, uzņems Čeļabinskas "Traktor".

Baltkrievijas kausa "Gomel" ar 2:1 apspēlēja Žlobinas "Metallurg", ar izcīnītiem sešiem punktiem divos aizvadītajos mačos izvirzoties B grupas otrajā pozīcijā. "Gomel" rindās Edijs Brahmanis ar rezultativitāti neizcēlās.

Interesanti, ka Baltkrievijas kausa izcīņā piedalās arī Serbijas vienība Belgradas "Crvena Zvezda", kas savas spēles aizvada A grupā. Serbi, pagaidām, ir piedzīvojuši trīs zaudējumus - šovakar ar 2:6 atzīts Minskas "Yunost" pārākums, kamēr pārējos divus zaudējumus ir sagādājušas Baltkrievijas U20 izlase (2:6) un "Brest" (1:3).

Izmantotie resursi:
Hockey.by