Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Artūrs Ozoliņš paliks VHL, pievienosies "Sokol"

Andrejs Siliņš

Artūrs Ozoliņš paliks VHL, pievienosies "Sokol"
Artūrs Ozoliņš
Foto: liveangarsk.ru

Latviešu hokejists Artūrs Ozoliņš arī nākamajā sezonā spēlēs Krievijas pēc spēka otrajā līgā (VHL), jo vienojies par līgumu ar Krasnojarskas "Sokol" klubu.

28 gadus vecais centrs pagājušajā sezonā bija viens no rezultatīvākajiem centra uzbrucējiem VHL, Angarskas "Yermak" rindās izceļoties ar 12 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm, tāpat viņam 30 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+9). Septiņos izslēgšanas turnīra mačos vieni vārti un četras piespēles, kā arī četras soda minūtes un pozitīvs koeficients (+1).

Kopumā Ozoliņš VHL aizvadījis jau trīs sezonas, iepriekš vienu sezonu pārstāvot "Dizel" un pēdējās divas "Yermak" komandu. Artūrs spēlējis arī Zviedrijā un Kazahstānā, bet pirms desmit gadiem nospēlēja deviņus mačus arī Ontario junioru līgā Kanādā.

"Sokol" pagājušajā sezonā finišēja devītajā vietā regulārajā turnīrā, bet izslēgšanas mačos pirmajā kārtā septiņu spēļu sērijā ar 3-4 piekāpās "Zauralye".