Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram uzvara un sērijā 3-3, Jevpalovam uzvaras vārti ECHL

Rolands Eliņš

Bļugeram uzvara un sērijā 3-3, Jevpalovam uzvaras vārti ECHL
Ņikita Jevpalovs
Foto: twitter.com/AllenAmericans

Amerikas Hokeja līgā „play-off” otrajā kārtā Teodors Bļugers un „Penguins” vienība šonakt svinēja uzvaru 6:2 pār „Bears” un panāca neizšķirtu 3-3 sērijā.

Teodors Bļugers šajā rezultatīvajā mačā ar punktiem neizcēlās, bet izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes trešā perioda pirmajā pusē. Soda minūtes „Penguins” un „Bears” spēlē gan nebija nekāds retums, jo izskaņā izcēlās vairāki asumi un kautiņi. Kopumā tika piespriestas 70 soda minūtes.

Tas gan netraucēja Bļugera komandai izvairīties no izstāšanās, jo jau pirmajā periodā tika iegūts pārsvars 4:0. Mača atlikušajā laikā komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem, bet „Penguins” tik un tā svinēja pārliecinošu uzvaru 6:2, kurā Bļugers palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izšķirošā septītā sērijas spēle par iekļūšanu Kaldera kausa pusfinālā paredzēta pēc divām dienām.

Savukārt ECHL pusfinālu uzsākusi Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Alenas „Americans” un uzsākusi to veiksmīgi, viesos ar 5:3 pieveicot Fortveinas „Komets”. Jevpalovs izcēlās ar vārtu guvumu 52. minūtē, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošs.

Jevpalovs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, taču bija laukumā pirmo vārtu zaudējuma mirklī, līdz ar to noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu. Piecās „play-off” spēlēs „Americans” sastāvā šie viņam ir pirmie vārti un pirmais rezultativitātes punkts.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |

     [+] [-]

, 2016-05-14 10:09, pirms 8 gadiem
Lai puiši cīnas