Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs atgriežas laukumā, komanda piedzīvo zaudējumu

Jevpalovs atgriežas laukumā, komanda piedzīvo zaudējumu
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē Ņikitas Jevpalova „Rocket” ar 2:4 zaudēja „Crunch”.

Latvijas hokejista pārstāvētā komanda guva pirmos vārtus trešajā minūtē, vairākumā izvirzoties vadībā. Trīs nākamās ripas ielidoja „Rocket” vārtos, un trešās trešdaļas sākumā komanda bija iedzinējos ar 1:3. Nedaudz vairāk, nekā minūti pirms sirēnas Jevpalova vienība samazināja deficītu līdz minimumam – 2:3, taču ielaida ceturtos vārtus jau spēlējot sešatā.

Ņikitam Jevpalovam tā bija pirmā spēle kopš 22. februāra. Savā sezonas 55. mačā uzbrucējs pa vārtiem nemeta, pie rezultativitātes punktiem netika, bet cīņu noslēdza ar neitrālo lietderību. Jevpalova kontā ir deviņi vārti, deviņas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients +3.

„Rocket” ieņem septīto vietu Ziemeļu divīzijā ar 60 punktiem 62 mačos. No pēdējās „play-off” pozīcijas Jevpalova komandu šķir deviņu punkti, taču tajā esošā „Senators” aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...