Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bukartam, Freibergam un Galviņam piespēles Čehijā

Bukartam, Freibergam un Galviņam piespēles Čehijā
Roberts Bukarts. Foto: Petr Kotala / hc-vitkovice.cz

Čehijas čempionātā ar rezultatīvām piespēlēm izcēlušies vairāki Latvijas izlases hokejisti – aizsargi Guntis Galviņš un Ralfs Freibergs, kā arī uzbrucējs Roberts Bukarts. Šveicē pirmajā maiņā spēlēja Ronalds Ķēniņš, Francijā 1+1 Rolanda Vīgnera kontā, bet Krievijas Augstākajā līgā Kristaps Bazevičs uz ledus pavadīja 27 minūtes.

Čehija

Vītkovices "Ridera" savā laukumā ar 3:5 bija spiesta atzīt Pardubices "Dynamo" pārākumu. Roberts Bukarts laukumā bija 20:57 minūtes (4:33 vairākumā un 1:28 mazākumā) un rezultatīvi piespēlēja "Ridera" trešajos vārtos, kas tika gūti vairākumā, tobrīd panākot 3:2. Uzbrucējs izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu, nopelnīja noraidījumu un maču pabeidza ar -1 lietderības koeficientu.

Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā zaudēja Liberecas "Bili Tygri" – 2:4. Ralfs Freibergs rezultatīvi piespēlēja savas komandas pirmajos vārtos, kas arī tika gūti vairākumā, atklājot mača rezultātu. Freibergs laukumā bija 18:06 minūtes (1:41 vairākumā un 3:47 mazākumā), sakrāja četras soda minūtes un negatīvu lietderību -1.

Tršinecas "Ocelari" savā laukumā sagrāva Hradeckrāloves "Mountfield" – 6:0. Guntis Galviņš rezultatīvi piespēlēja noslēdzošajos vārtos. Viņš laukumā pavadīja 19:12 minūtes (1:01 vairākumā un 0:45 mazākumā), izdarīja divus metienus un tika pie +1 lietderības. Pretinieku rindās Oskars Cibuļskis spēlēja 18:33 minūtes (0:51 vairākumā un 4:08 mazākumā). Cibuļskim divi bloķēti metieni un -3 lietderība.

Šveice

"Lausanne" savā laukumā ar 2:3 bullīšos piekāpās "Lugano". Mājinieki noslēdzošajā trešdaļā spēja atspēlēt divu vārtu deficītu. Ronalds Ķēniņš spēlēja pirmajā maiņā un nerealizēja savu pēcspēles metienu. Ķēniņš laukumā bija 19:48 minūtes (0:21 vairākumā un 0:09 mazākumā). Latvietis izdarīja divus un bloķēja trīs metienus.

Vācija

"Pinguins" savā laukumā ar 2:6 zaudēja "Panther". Kristers Gudļevskis nespēlēja, bet Tomāšs Peperle atvairīja 25 metienus.

"Dusseldorf" viesos ar 2:3 piekāpās "Ingolstadt". Rihards Bukarts spēlēja trešajā maiņā, uz ledus pavadot 10:38 minūtes un nopelnot divas soda minūtes.

VHL

Toljati "Lada", kas turnīra tabulā atrodas otrajā vietā, izbraukumā ar 3:2 pieveica "KRS-BSU", kas jau zaudējusi cerības sasniegt izslēgšanas spēles. "Lada" otrajā maiņā spēlēja centra uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš laukumā pavadīja 19:43 minūtes. Viņš izdarīja trīs metienus, nopelnīja noraidījumu par bloķēšanu un -1 lietderību. Ozoliņš arī uzvarēja 62% iemetienu.

Pretinieku rindās pirmajā aizsargu pārī spēlēja Kristaps Bazevičs, bet otrajā pārī darbojās Artūrs Salija. Bazevičs uz ledus bija 26:48 minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Salija spēlēja 18:55 un statistikā neatzīmējās.

Slovākija

"Detva" izbraukumā piekāpās "Liptovsky Mikulas" – 0:2. Jānis Andersons spēlēja pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 17:52 minūtes. Viņš izdarīja trīs metienus un nopelnīja vienu noraidījumu.

Francija

"Mulhouse" ar 5:4 pārspēja "Grenoble". Rolands Vīgners atzīmējās ar vārtiem un piespēli. Viņa kontā arī +2 lietderība un seši metieni. Artūrs Ševčenko palika bez punktiem, bet tika pie +1 lietderības koeficienta.


, 2020-02-15 00:07, pirms 4 gadiem
Galviņu uz izlasi !!!
, 2020-02-15 00:12, pirms 4 gadiem
Čehijas latvieši turpina būt rezultatīvi. Tas priecē. Bukarts 7. vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Līdz 6. vietai 3 punkti. Līdz 1. vietai - 30

Dzierkalam gan neiet ar to punktu krāšanu Somijā, lai gan flešskors rāda, ka esot pat bijis 1. maiņā. Tiesa, komanda tāda pati bedre kā divi no trijiem Dinamo klubiem KHL.
, 2020-02-15 00:49, pirms 4 gadiem
Tikai pāris mēneši līdz pasaules čempim...
, 2020-02-15 04:31, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tikai pāris mēneši līdz pasaules čempim...
ja nemaldos, tad +/- ap 90 dienām vel palicis!!
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
1

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".
Mirklis pēc Nika Feņenko (Nr. 21) gūtajiem vārtiem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Feņenko turpina precīzo metienu virkni, Vilmaņa 0+3 kaldina atspēlēšanos no 2:5

Visās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas kaujās vārtus guvis Beikomo "Drakkar" aizsargs Niks Feņneko, kuram šonakt trīs rezultativitātes punkti (1+2) panākumā (6:5) pagarinājumā pār Akadī-Bathērstas "Titan".