Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Zuševicam vārti pret Austrijas čempionāta līderi, Andersonam 0+2 Šveicē

Zuševicam vārti pret Austrijas čempionāta līderi, Andersonam 0+2 Šveicē
Zintis Nauris Zuševics (Nr. 10) svin vārtu guvumu. Foto: 99ers/Krainbucher

Austrijas "Erste Bank" hokeja līgā (EBEL) savus otros vārtus šosezon guvis uzbrucējs Zintis-Nauris Zuševics, kurš palīdzēja Grācas "Moser Medical 99ers" viesos ar 3:2 pieveikt Zalcburgas "Red Bull".

Zuševics šovakar laukumā pavadīja 16:20 minūtes un atzīmējās arī ar vienu noraidījumu un lietderības koeficientu +1. Grācai šī bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas un komanda ar 36 spēlēs iegūtiem 58 punktiem pacēlās uz EBEL septīto vietu. Tikmēr "Red Bull" ar 73 punktiem saglabāja pirmo pozīciju.

Vārtsarga Ivara Punnenova aizstājējs Damjano Kjačo atvairīja 33 no 39 pretinieku metieniem, tomēr Šveices Nacionālajā līgā (NLA) neglāba Langnavas "Tigers" no pamatīgas sakāves 1:6 viesos pret Cīrihes "Lions". Tīģeri uzvaras garšu nav baudījuši jau četrās spēlēs pēc kārtas, komandai ar 48 punktiem 35 spēlēs atkrītot līdz astotajai vietai kopvērtējumā.

Tikmēr ar 37 mačos iekrātiem 65 punktiem līdz trešajai pozīcijai atkāpās uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona Ženēvas "Servette", mājās ar 0:2 atzīstot "Lugano" pārākumu. Smirnovs 13 minūtēs un 40 sekundēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja trijos no pieciem (37,5%) iemetieniem, kamēr Smons uz ledus pavadīja tikai 3:30 minūtes.

Visbeidzot sesto un septīto rezultatīvās piespēles Šveices pēc spēka otrajā līgā šosezon nopelnīja uzbrucējs Toms Andersons, kura "Langenthal" ar 4:1 pieveica "Zug Academy". Langentāla, kuru šosezon pārstāv arī Rihards Melnalksnis, ar piekto uzvaru pēc kārtas un 67 punktiem pacēlās uz piekto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.erstebankliga.at/stats-...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...


, 2020-01-15 08:09, pirms 4 gadiem
Neesmu nekāds dižais matemātiķis bet man šeit: kā arī uzvarēja trijos no pieciem (37,5%) - nesanāk tik mazs procents! Autor paņem lūdzu kalkulātoru un pārēķini
, 2020-01-16 08:39, pirms 4 gadiem
Smirnovs 13 minūtēs un 40 sekundēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja trijos no pieciem (37,5%) iemetieniem

Kārlis ir švaks matemātikis
Un paviršs autors
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.