Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko +1 "Yugra" graujošā uzvarā, Siksnam -1 "Saryarka" minimālā zaudējumā

Ševčenko +1 "Yugra" graujošā uzvarā, Siksnam -1 "Saryarka" minimālā zaudējumā
Aizsargs Ēriks Ševčenko (nr. 6). Foto: www.ugra-hc.ru

Hantimansijskas „Yugra” izcīnīja pārliecinošo uzvaru Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) mačā, apspēlējot „Sarov” ar 7:3, latviešu aizsargam Ērikam Ševčenko maču noslēdzot ar +1, bet Edgars Siksna nopelnīja negatīvu lietderību -1 „Saryarka” zaudējumā ar 0:1 pret „Toros”.

Ērika Ševčenko Hantimansijskas „Yugra” ar 7:3 sagrāva vienu no līgas vājākajām komandām „Sarov”. Latviešu aizsargs laukumā pavadīja 16:52 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderību +2. Šosezon aizvadītajās 25 cīņās Ševčenko guvis vienus vārtus, atdevis septiņas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu +10 ar vidējo spēles laiku 19:37 minūtes.

Citā mačā Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas „Saryarka” ar 0:1 piekapās Ņeftekamskas „Toros”. Aizsargs Edgars Siksna bija laukumā, kad viņa komanda ielaida vienīgos vārtus, nopelnot negatīvu lietderību -1. Viņam atvēlētajās 16:13 minūtēs latvietis izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Pēc šī zaudējuma „Saryarka” izkrita no „play-off” zonas, un tagad ieņem 17. vietu ar 35 punktiem 34 spēlēs.

Vēl vienā cīņā tikās divas latviešu pārstāvētās komandas, un Ustkamenogorskas „Torpedo” izlaida divu vārtu pārsvaru pret VHL vicelīderi Aļmetjevskas „Neftyanik” un zaudēja papildlaikā ar 2:3, taču neviens no mūsējiem šajā mačā nepiedalījās. Aizsargs Eduards Hugo Jansons šosezon aizvadītajās 11 spēlēs „Neftyanik” rindās ticis pie četriem (1+3) rezultativitātes punktiem un +5 lietderības, viņa komandas biedrs Nikolajs Jeļisejevs 28 mačos guvis astoņus vārtus un atdevis četras piespēles, bet Kirils Tambijevs 27 spēlēs „Torpedo” komandā atzīmējies ar trīs vārtu guvumiem un sešām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт