Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs atkal iemet mačā pret Balcera "Senators"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs atkal iemet mačā pret Balcera "Senators"
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā piecu vārtu slieksni sasniedzis uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš kaldināja Lavālas "Rocket" uzvaru ar 3:1 pret Belvilas "Senators", kuras rindās šoreiz bez punktiem palika Rūdolfs Balcers.

AHL

Ņikita Jevpalovs 34. minūtē atklāja spēles rezultātu un tika atzīts par mača otro zvaigzni. Noslēdzošajā trešdaļā Lavālas "Rocket" dubultoja pārsvaru, kam sekoja ielaisti vārti, bet punkts tika pielikts ar metienu tukšā cietoksnī. Jevpalovs izdarīja divus metienus un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Rūdolfam Balceram pretinieku nometnē trīs metieni, bet negatīva lietderība -1.

Jāizceļ, ka abu starpā tā bija otrā tikšanās piecu dienu reizē. Sestdien "Senators" savā laukumā uzvarēja ar 7:2, Balceram izceļoties ar diviem vārtiem un divām piespēlēm, bet Jevpalovam atbildot ar 1+1.

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 2:1 bullīšos pārspēja Springfīldas "Thunderbirds". Teodors Bļugers spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja piecus metienus, bet pie punktiem netika, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderību.

ECHL

Ņūfoundlendas "Growlers" ar 5:2 pārspēja Meinas "Mariners". Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus, bet bija uz ledus laikā, kad komanda zaudēja abus vārtus, tāpēc spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Vīlingas "Nailers" ar 3:1 pieveica Alenas "Americans". Renāra Krastenberga kontā viens metiens, divas soda minūtes par sitienu pretiniekam pa rokām un lietderības koeficients -1.