Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Leonīds Tambijevs ar "Dynamo" apspēlē dēla Kirila "Saryarka"

Leonīds Tambijevs ar "Dynamo" apspēlē dēla Kirila "Saryarka"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Ar piespēlēm Krievijas Augstākajā līgā (VHL) šovakar atzīmējās Artūrs Ozoliņš un Edgars Siksna, savukārt ar latviešu trio pārstāvētā „Tsen Ton” piedzīvoja bezierunu zaudējumu pret Eduarda Hugo Jansona „Neftyanik”.

Krasnojarskas „Sokol” ar 4:3 apspēlēja līgas pastarīti CSK VVS. Vienā no uzvarētāju vārtu guvumiem piedalījās Artūrs Ozoliņš, kurš atzīmējās ar piespēli. Aizvadot 31 spēli VHL šajā sezonā, uzbrucējs guvis astoņus vārtus un atdevis 13 piespēles. „Sokol” ieņem sesto vietu VHL ar 58 punktiem pēc 32 aizvadītajām spēlēm.

Aļmetjevskas „Neftyanik” ar Eduardu Hugo Jansonu (divi vārti un trīs piespēles sezonā) aizsardzībā sagrāva Ķīnas „Tsen Tou”, ko pārstāv Ēriks Ševčenko (1+4), Nikolajs Jeļisejevs (6+7) un Krists Apsītis. Pēc uzvaras „Neftyanik” apsteidza „Tsen Tou” turnīra tabulā un pakāpās uz ceturto vietu, iekrājot 61 punktu 31 mačā.

VHL līdervienība, Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo” ar 3:2 apspēlēja viņa dēla Kirila Tambijeva un Edgara Siksnas pārstāvēto Karagandas „Saryarka”. Aizsargs Siksna atzīmējās ar desmito piespēle šosezon, aizsargs arī guvis divus vārtus, kamēr Tambijevs rezultativitātes punktus jaunajā komandā vēl nav guvis. „Dynamo” saglabāja vadību līgas kopvērtējumā – 80 punkti pēc 34 aizvadītajām cīņām, bet „Saryarka” ieņem septīto pozīciju.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-13 22:54, pirms 6 gadiem
nja... raksti par hokeju ar katru gadu paliek vājāki... pēc virsraksta izklausās, ka abi Tambji savās starpā uzmaukuši galda hokeju vai kādu datorspēli...