Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam un Locānam zaudējumi ECHL

Andrejs Siliņš

Krastenbergam un Locānam zaudējumi ECHL
Renārs Krastenbergs
Foto: Goodall Media / oshawagenerals.com

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Ziemeļamerikā zaudējumus piedzīvojušas Latvijas hokejistu Renāra Krastenberga un Roberta Locāna pārstāvētās komandas.

Krastenberga pārstāvētā "Nailers" šodien ar rezultātu 1:2 piekāpās tabulas līdervienībai Tolīdo "Walleye", kam tā bija astotā uzvara pēc kārtas. "Nailers" savukārt piedzīvoja septīto zaudējumu deviņās aizvadītajās spēlēs un noslēdz Rietumu konferences tabulu ar vietu pašā apakšā - 13. pozīcija.

Krastenbergs šīs dienas mačā protokolā neatzīmējās. Sezonā kopumā 19 gadus vecajam uzbrucējam pagaidām trīs rezultativitātes punkti - vieni vārti un divas piespēles.

Agrāk maču aizvadīja Roberts Locāns un "Admirals" ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Icemen". Norfolkas komandai tas bija piektais zaudējums sezonā un pirmais pēc pamatlaika beigām. Komanda ar 17 punktiem 13 mačos ieņem trešo pozīciju Austrumu konferencē.

22 gadus vecais Locāns palika bez ierakstiem spēles protokolā. Uzbrucējam tā bija tikai pirmā spēle šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-14 10:46, pirms 5 gadiem
Vai kaut kas no šeit rakstītā ir tiesa?