Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Servette" grib pagarināt līgumu ar Smirnovu uz vēl trim gadiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Servette" grib pagarināt līgumu ar Smirnovu uz vēl trim gadiem
Deniss Smirnovs. Foto: KEYSTONE/MARCEL BIERI

Šveices komanda Ženēvas "Servette" ir apmierināta ar 20 gadus vecā latviešu centra uzbrucēja Denisa Smirnova parādīto sniegumu, tāpēc vēlas pagarināt sadarbību, noslēdzot jaunu līgumu.

Smirnovs uz "Servette" organizāciju pārcēlās jau 2014. gadā, tādējādi tagad viņš var spēlēt ar Šveices hokeja licenci, netiekot skaitīts pie leģionāriem. Pagājušajā sezonā latvietis bija Ženēvas U20 komandas kapteinis un aizveda to līdz Šveices titulam.

Debiju lielajā līgā Smirnovs sagaidīja šajā sezonā, un jau pirmajā spēlē centra uzbrucējs izcēlās ar uzvaru nesošajiem vārtiem. Turpinājumā viņš nopelnīja vietu pirmajā virknējumā, spēlējot blakus Danielam Vinikam (798 spēles Nacionālajā hokeja līgā) un Tomijam Vingelsam (448).

Pašlaik Smirnovs ar desmit punktiem (3+7) ir trešais rezultatīvākais spēlētājs "Servette" rindās, atpaliekot tikai no Vingelsa un Noā Roda, kurš pārstāvējis Šveices izlasi 2018. un 2019. gada pasaules čempionātos.

Ženēvas vienības vadība ir ļoti apmierināta ar Smirnova iejušanos nākamajā līmenī, tāpēc sākušās sarunas par jaunu līgumu. "Servette" vēloties pagarināt vienošanos uz nākamajām trim sezonām, vēsta laikraksts "Tribune de Geneve".

  +3 [+] [-]

, 2019-10-13 10:46, pirms 5 gadiem
Super..Jauna zvaigznīte mums....

  +2 [+] [-]

, 2019-10-13 15:22, pirms 5 gadiem
Nodrošinās pret "mukšanu" uz Z-Ameriku. Cerams, ka Deniss pats arī līgumā iekļaus kādu punktu, kas ļaus pie NHL piedāvājuma braukt prom. Nemaz tik bezcerīgi tas pagaidām neizskatās.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-13 15:39, pirms 5 gadiem
backstab rakstīja: Nodrošinās pret "mukšanu" uz Z-Ameriku. Cerams, ka Deniss pats arī līgumā iekļaus kādu punktu, kas ļaus pie NHL piedāvājuma braukt prom. Nemaz tik bezcerīgi tas pagaidām neizskatās.
Nesaku, ka nekad, bet tur nav za materiāla.

     [+] [-]

, 2019-10-14 09:23, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Nesaku, ka nekad, bet tur nav za materiāla.
Jäpiekrīt
Šveicē vinam loti komfortabli
Ir Šveices Spielerpass un vieta pirmajā maińā- automātiski iespēja krāt punktus
ZA jācīnās par vietu AHL komandas sastāvā. Arī nauda AHL provizoriski mazāka nekä Šveices līgā
Ok, ja baigi labi šīs pāris sezonas izveidosies, varbūt paveras kāda iespēja uz NHL
Bet čalis jauns, vecums pats prasa turpināt attīstīties Šveices līgā, ar lielu spēles laiku, nevis braukt par čekeri uz Ahl

     [+] [-]

, 2019-10-14 11:20, pirms 5 gadiem
backstab rakstīja: Nodrošinās pret "mukšanu" uz Z-Ameriku. Cerams, ka Deniss pats arī līgumā iekļaus kādu punktu, kas ļaus pie NHL piedāvājuma braukt prom. Nemaz tik bezcerīgi tas pagaidām neizskatās.
Pēc 3 gadiem viņam būs tikai 23.... ar to viss pateikts.