Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais Latvijas čempions Galkins atbrīvots no Polijas komandas

Ints Megnis
Ints Megnis

Divkārtējais Latvijas čempions Galkins atbrīvots no Polijas komandas
Aleksandrs Galkins. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja aizsargs Aleksandrs Galkins, kurš pavasarī kļuva par Latvijas čempionu "Kurbada" rindās, atbrīvots no Polijas kluba Bitomas "Polonia".

Par Galkina došanos uz Poliju tika ziņots vien 10. septembrī, tomēr mēneša laikā viņam nav izdevies pierādīt sevi. Vienība atbrīvojusi galveno treneri un arī Latvijas aizsargu, kurš deviņās aizvadītajās spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un četrām soda minūtēm, kā arī bieži bijis laukumā zaudētu vārtu laikā.

28 gadus vecais Galkins pagājušajā sezonā 29 regulārā čempionāta spēlēs "Optibet" hokeja līgā guva piecus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņš deviņās spēlēs guva septiņus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Galkins uz "Kurbadu" pārcēlās 2016./2017. gada sezonā no Francijas kluba "Chamonix-Morzine". Pirms tam viņš trīs sezonas bija pavadījis citā Francijas komandā "Mulhouse". Vēl pirms tam Galkins spēlējis "Zemgale"/LLU rindās, kā arī Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandās Stupino "Kapitan" un HK "Rīga", kā arī Baltkrievijas komandā "Brest".

Bitomas "Polonia" pagājušajā sezonā ar 35 punktiem 38 spēlēs ieņēma devīto vietu 11 komandu vidū, bet šosezon ar astoņiem punktiem desmit spēlēs ir priekšpēdējā, 11. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Hokej.net - Parfionow opuścił bytomską Polonię

  -2 [+] [-]

, 2018-10-13 01:45, pirms 5 gadiem
Vai nu Kurbadam papildinājums uz KK, vai varbūt uz RD palāpīt caurumus aizsardzībā...

  -2 [+] [-]

, 2018-10-13 02:25, pirms 5 gadiem
Vins ir diezgan liels aizsargs pec gabaritiem tapec domaju ka diezgan labu konkurenci zanetti kurs nerada savas gaiditas ceribas un daudzi citi aizsargi, tapec ludzu girtvapskati vina kanditaturu noderes

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 07:10, pirms 5 gadiem
Ir bijuši gadījumi: zemāka līmeņa līgas komanda atbrīvo cilvēku, kas ir nācis no augstāka līmeņa līga. Tikai nemēģinat man iestāstīt pretējio; pirms gada pirms Kontinentālā Kausa (KK) arī runāja par to, cik poļiem ir nopienta komanda, bet kad Kurbads ar viņiem tikās spēlē, tad poļiem variantu nebija.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 11:13, pirms 5 gadiem
Kenins41 rakstīja: Vins ir diezgan liels aizsargs pec gabaritiem tapec domaju ka diezgan labu konkurenci zanetti kurs nerada savas gaiditas ceribas un daudzi citi aizsargi, tapec ludzu girtvapskati vina kanditaturu noderes
lol