Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņam vārti zaudējumā, Tambijevam 1+1 un arī zaudējums

Džeriņam vārti zaudējumā, Tambijevam 1+1 un arī zaudējums
Andris Džeriņš
Foto: HK Mountfield

Visas Latvijas hokejistu un treneru pārstāvētas komandas Krievija, Čehija un Baltkrievijā piedzīvoja zaudējumus ar vienādu rezultātu 2:3. Andris Džeriņš guva vārtus 20 sekundēs pirms zaudētās spēles beigām, bet Kirils Tambijevs guva vārtus un asistēja, kas arī nepalīdzēja uzvarēt.

Krievija

Zaudējumus VHL ceturtdaļfināla spēlēs piedzīvoja abas komandas, ko pārstāv Latvijas hokejisti un treneri. Karagandas “Saryarka” papildlaikā piekāpās Kurganas “Zauralie” ar 2:3, sērijā katrai komandai ir pa vienai uzvarai. Edgars Siksna laukumā pavadīja 15:15 minūtes, kuru laikā atzīmējās tikai ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Septiņās “play-off” spēlēs aizsargam ir vieni vārti.

Arī Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas “Dynamo” otrajā papildlaikā piekāpās Ustkamenogorskas “Torpedo” ar 2:3, Kazahstānas komanda sērijā panāca neizšķirtu 1:1. Kirils Tambijevs atklāja spēles rezultātu un vēlāk piespēlēja savam partnerim, bet “Dynamo” otro un pēdējo reizi spēlē izvirzījās vadībā. Pēc astoņām “play-off” spēlēm Tambijevs jaunākais ar astoņiem punktiem ir rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Čehija

Hradeckrāloves “Mountfield” pirmajā ceturtdaļfināla spēle piedzīvoja zaudējumu pret Litvinovas “Verva” ar 2:3. Andris Džeriņš guva savas komandas otros vārtus divdesmit sekundēs pirms pamatlaika beigām, bet tāpat pabeidza spēli ar lietderības koeficientu -1.

Baltkrievija

Prezidenta kausa pusfināla otrajā spēlē “Gomel” papildlaikā piekāpās Grodņas “Neman” ar 2:3. Edijs Brahmanis spēlei nebija pieteikts, tāpat kā pirmajā pusfināla spēlē. Četrās "play-off" spēlēs uzbrucēja kontā ir vārti un divas piespēles. Rezultāts sērija kļuvis 2:0 “Neman” labā.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hokej.cz - web českého hokeje
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 23:18, pirms 7 gadiem
Tamba grib uz izlasi.