Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Astotie Balcera vārti neglābj "Barracuda", precīzi arī Krastenbergs un Tralmaks

Astotie Balcera vārti neglābj "Barracuda", precīzi arī Krastenbergs un Tralmaks
Rūdolfs Balcers
Foto: San Jose Barracuda

Aizvadītajā naktī Rūdolfs Balcers atzīmējās ar astoto vārtu guvumu Amerikas Hokeja līgā (AHL), taču viņa pārstāvētā „Barracuda” piekāpās „Ice Hogs” ar 2:4. Neskatoties uz zaudējumu, latviešu uzbrucējs pabeidza spēli ar +1.

Balcers maču uzsāka sākumsastāvā un guva vārtus trešā perioda vidū, samazinot deficītu līdz 2:3. Atspēlēties viņa komandai neizdevās, un ceturtā ripa ielidoja jau tukšos vārtos. Pēc 33 mačiem Balcera kontā ir astoņi vārti un 17 piespēles, un ar 25 punktiem latviešu uzbrucējs ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Savukārt Teodora Bļugera „Penguins” ar 6:2 sagrāva „Senators”, bet pats Teddy Blueger palika bez punktiem. Sezonas 35 spēlēs uzbrucējs guvis desmit vārtus un atdevis 11 piespēles.

Matīss Kivlenieks atvairīja 28 no 31 metiena kārtējā „Monsters” zaudējumā, šoreiz pret „Griffins” ar 2:4. Tā bija jau 20. spēle vārtsargam šosezon, tikai piecās no tām izdevies tikt pie uzvaras, Vidēji mačā Kivlenieks atvaira 88,4% metienu un ielaiž 3,32 vārtus. Cits latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē „Sound Tigers” uzvarā pār „Bruins” ar 3:2.

Mārtiņš Dzierkals vienu reizi rezultatīvi piespēlēja vārtu guvumā, taču viņa „Solar Bears” ar 2:4 atzina „Swamp Rabbits” pārākumu. Uzbrucējs nopelnīja 19. punktu (8+11) šosezon. Kristofera Binduļa „Stingrays” ar 3:1 pārspēja „Gladiaotrs”, aizsargam palika deviņi (2+7) punkti, bet maču viņš noslēdza ar +3 lietderību.

12. vārtus Ontario hokeja līgā (OHL) guva Renārs Krastenbergs, palīdzot „Generals” pārspēt „Firebirds” ar 5:3. Uzbrucējs maču uzsāka sākumsastāvā un trīs reizes meta pa vārtiem. Sezonas laikā Krastenbergs nopelnījis 21 (12+9) punktus 34 spēlēs. Rietumu hokeja līgā (WHL) Kristiāna Rubīna „Tigers” ar 1:3 piekāpās „Pats”, aizsargam atzīmējoties ar piespēli vienīgajā vārtu guvumā. Kristiāns aizvadījis 39 spēles šosezon, guvis trīs vārtus un atdevis 17 piespēles.

Verners Egle izdarīja četrus metienus, taču nespēja gūt vārtus „Capitols” uzvarā pār „Black Hawks” ar 4:1. Pagaidām uzbrucējs nav rezultatīvs – pieci vārti un viena piespēle 21 mača.

Vesela virkne latviešu spēlētāju aizvadīja mačus NCAA turnīrā. „American Int’l” ar 3:0 pārspēja Canisius, Jānim Jakam maču noslēdzot ar +2. Haralds Egle atzīmējās ar piespēli „Clarkson” uzvarā pār „Union” ar 4:1. „Quinnipiac” ar 3:4 piekāpās „Dartmouth”, bet aizsargs Kārlis Čukste nopelnīja pozitīvu lietderību +1, „Maine” ar 3:5 piekāpās „Northeastern”, Eduardam Tralmakam gūstot astotos vārtus sezonā. Mareks Mitens ielaida trīs vārtus pēc 13 metieniem un tika nomainīts „Lake Superior” zaudējumā pret „Ferris State” ar 0:4,

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
USHL
All the News and Much More : College Hockey News


, 2018-01-13 08:36, pirms 6 gadiem
Pēc 33 mačiem Balcera kontā ir astoņi vārti un 15 piespēles, un ar 25 punktiem latviešu uzbrucējs ir komandas rezultatīvākais spēlētājs

kā tā var sanākt?
, 2018-01-13 08:53, pirms 6 gadiem
Teicamas ğēres mūsējiem!
, 2018-01-13 09:13, pirms 6 gadiem
Nashy rakstīja: Pēc 33 mačiem Balcera kontā ir astoņi vārti un 15 piespēles, un ar 25 punktiem latviešu uzbrucējs ir komandas rezultatīvākais spēlētājs

kā tā var sanākt?
šis autors ir liela katastrofa - gļuko vienā laidā....

arī par NCAA rakstot, iir 2 spelētējus, kuri šonakt spēlēja vienkārši aizmirsis - Bunci un Gvido Jansonu: Welcome to collegehockeystats.net .
, 2018-01-13 11:54, pirms 6 gadiem
skatoties uz šī brīža AHL un NHL tabulām, izskatās, ka Balcers būs pieejams uz P"C laiku.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".
2024. gada Francijas meistarsacīkšu uzvarētāja Ruānas "Dragons". Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix
6

Vīgneram un Ruānai trešais zelts četros gados, Sotniekam pirmais tituls kopš 2010. gada

Trešo reizi pēdējo četru gadu laikā un 18. reizi kopumā Francijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Ruānas "Dragons", kuru šosezon pārstāvēja uzbrucējs Rolands Vīgners un aizsargs Kristaps Sotnieks.
Gustavs Dāvis Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Grigals noslēdz sezonu ECHL, Ansons izkaujas AHL spēlē

ECHL pamatturnīra izskaņā Gustavs Dāvis Grigals atvairīja 26 no 30 metieniem, kopvērtējuma pēdējā ailē palikušajai Atlantas "Gladiators" palīdzot pārspēt (7:4) Džeksonvilas "IceMen".